to PantherG: presne ako píšeš... ja ho tiež neobhajujem, ale podľa niektorých (historici a pod.) je Peiper "vojenská LEGENDA pošpinená brutalitou, s ktorou je jeho jednotka spájaná "
mimochodom písmena SS spolu s waffen ti nenapíše - je to zablokované
Ale já vesměs proti modelům německé techniky nic nemám, ačkoliv si myslím že se Němců dělá dost ba příliš. Peipera si kupovat nebudu. Já radši tanky s bílou hvězdou na boku, nébo tanky Jeho Veličenstva anebo SSSR Z Němců vlastně jen Tiger a King Tiger, přičemž pro druhou z výše jmenovaných oblud mám mírnou slabost, počítám že jsem jich měl za celou svou kariéru tak pět.(1/76 Fujimi, 1/72 Revell, 3x Dragon 1/35) ale dneska mám jen dva Dragony. Zbytek jsem buď prodal anebo rozdal. Jiná německá technika mě nikdy nebrala, King se mi líbí z estetického hlediska, doufám že jednou ho konečně zhotovím v captured podobě s US hvězdou. Snad se ale začíná blýskat na lepší časy aspoň teď přibývá dost zajímavé techniky (M-40 Big Shot, M4E8 Thunderbolt, Half-track,Comet....)
to sir Alron:neber to osobně...občas potkávám týpky s podivnejma názorama a ten Tvůj mi přišel kapku podivuhodný... ..tudíž navrhuju mír až do příští války....
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !