Aby to nebylo jen kecací téma, tak jsem nahradil ty sloupy s bambuli za tyčinky s bambulkou
A jak se říká, že podklady jsou modelářova smrt, tak protože jsem měl obě čela krytu motoru oddělená, po pátral jsem po fotkách, které že je to správné a zjistil že ze dvou nabízených možností není ani jedna ta pravá. Takže teď chvíli budu mít dilema zda to upravit a nebo použit to vpravo a neřešit.
Jarku, zkus to jednou opačně, udělat nám tu radost a dodělat něco. Jenom v tuhle chvíli děláš na 5 modelech, co si vybavuji. Jak myslíš, že to dopadne? Dělej na dvou, třech, abys vyplnil technologické přestávky, ale jinak to jsou velký oči akorát.
5 modelů je co se rozvrtanosti týče maximum, i na mě. Ty tři temelíny ve vitríně mě dostatečně straší, vždycky načnu max. 1-2 větší kusy a k tomu 2-3 menší, u kterých dodělávka není větší problém. Kvalita stavebnice taky hraje svoje, ale tenhle zlínek se bez zbytečností a předělávání dá udělat za víkend, či za týden dle časových možností. Jestli se chceš hrabat v kokpitu tak to ještě jde, ale jinak jen zkrať jednu podvozkovou nohu, trochu přibruš SOP aby nebyla tak zaoblená. Doplňkově co by nemuselo tolik zdržovat jsou ještě vejfuky z jehly a dodělat vlečný zařízení a polohovej maják na SOP.
Dělám hlavně co mě zrovna baví a nebo přes den mi děti dovolí. Jinak upravena maska aby se aspoň trochu podobala originálu.
Dále jsem zatmelil a naryl nové linky dělení kapoty místo původních příkopu a nachystal si nitě na panty, protože původní vzaly za své.
A vlepil přepážku s reliéfem motoru. Vzhledem k tomu, že byla menší než místo určení bylo třeba udělat úchyty. A dále jsem vytmelil spáru v místě kde by přes masku mohlo byt vidět, kdyby náhodou tam někdo moc koukal