Tak já mám hotovo. Zatím narychlo vyfocené. Presentace v Galerii někdy později. Výsledek není žádná hitparáda, hlavně stříbrný povrch a čistota. Taky se divím že ta křivá přepážka v čumáku není tolik vidět. Nicméně ve vitríně vedle Migu 15 a ostatních ČSLA strojů bude mít své místo...a jede se dál. Jelikož jsem sice splnil termín, ale nedosáhl jsem očekávané úrovně, po Novém roce si zvolím "trest" . Ještě nevím co, ale v kitníku je dostatečná zásoba...
Davide,máš splněno,blahopřeji.Nesledoval jsem moc Tvé minulé příspěvky,takže se zeptám možná hloupě-dával jsi dovnitř plechy od ReSimu,které na to dělají?Trochu Ti závidím,že už máš tenhle typ splněn.Mám jej taky a v návalu nerozvážnosti jsem do něj najel nýtovacím kolečkem.Křídla mám onýtovaná ,ale na trupu jsem se sekl.
Tož díky za pozitivní slova. Jirko, je to čistá krabička, kromě úpravy dekálů. Tzn. včetně použití některých plechů, ale ne všech. V kokpitu jsou de facto pásy a držák zaměřovače. Mám sice tenhle typ za sebou ale chtěl bych si někdy udělat ještě repete. Nicméně, možná mám smůlu, nebo já nevím, ale tak nějak mi příjde, že se model nestaví úplně hladce. Prostě je to jak film, který stačí vidět jednou. Tak uvidíme...
Chlapi, já bych se s dovolením taky vetřel do skupinky. Stavím jen ČSSR modely. Sem rád přidám foto Su-7BKL, který jsem trochu předělal z Modelsvitu. Už je to finální podoba, podvěsil jsem ještě UB-16 pod trup. Zdraví Libor .
Netuším, spíš bych to tipoval na "dopravní nehodu" při provozu na stojánce. Ale kdo ví. zvolil jsem si ji proto, že je pěkně nafocená na třebíčských stránkách.
Tak přidám pár momentek ze stavby.Fotky modelu v surfu byly koukatelné,s tímto povrchem v NMF na fotkách spokojen nejsem.Možná,že to dělá i ten blesk.V reálu to vypadá o dost lépe.Fakt.
Přílohy
Jak to makro umí vytáhnout veškeré prasečinky na povrchu.
Takhle zvětšeno to vypadá o dost hůře než v reálu.
Tak takhle nafoceno to vypadá jako vánoční ozdoba na stromek.
Ve fázi oprav stržené barvy a odlišování jednotlivých panelů.