2020 hotovo: Bf 109G-6/R6 (Tamiya 1/72) - Ital , Bf 109G-10/U4 (Finemolds 1/72) - MKHL
2019 hotovo: Bf 109G-6 (Tamiya 1/72) - MKHL
2019 hotovo: Bf 109G-6 (Tamiya 1/72) - MKHL
David Koktavý píše:... stejně tak jako že jsem nikde nenašel zaměřovač...??
David Koktavý píše:Aha, tak to já si bohužel ničeho takového při vybalování PUR dílů nevšiml, nebo je možné, že jsem to považoval za smítko, nebo jsem to tam vůbec neměl. Fakt těžko říct a tedˇ už je to stejně jedno...
David Koktavý píše:Aha, tak to já si bohužel ničeho takového při vybalování PUR dílů nevšiml, nebo je možné, že jsem to považoval za smítko, nebo jsem to tam vůbec neměl. Fakt těžko říct a tedˇ už je to stejně jedno...
David Koktavý píše:No ono to možná tak nevypadá, ale já stavím model Special Hobby, nikoliv KPNevím teda co je "O.T Kolín závod Hradištsko" já tam mám dekle pravděpodobně od AVI printu... a co budu vlastně psát, nejlepší se podívat viz. http://modelweb.modelforum.cz/2012/11/3 ... -flora-sh/
... teda koukám na fotky s resiny a zaměřovačem. To si za boha nevzpomenu, jestli jsem to tam měl a ztratil nebo ne...
A jinak, před chvilkou jsem dokončil nástřik první etapy surfu. Z Jaka mám momentálně takové černé cosi?a přemýšlím jestli jsou nedostatky lépe vidět na černém surfu, nebo šedém
standaslechta píše: ....Přičítal jsem to tobě provedeným úpravám kitu....
Zpět na Československé poválečné letectvo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník