Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Tématické modelářství ‹ Skupinové a tématické stavby ‹ Nostalgia Cup ‹ Nostalgia Cup 2007
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Skoro všechny MiGy

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

MiG-21 F-13

Příspěvekod bitner » 11 říj 2007, 08:20

Amater-Sberatel: V prvni rade gratuluju k takove krasne sbirce, zakladam si neco podobneho, ale jsem teprve v zacatcich... No a taky pekne vsechno stetkou, ale obcas zhresim a pouziju tmel :-D
Nicmene u nekterych kousku bych rekl, ze jsi to nastrikal...pekna prace.

No a pak se chci zeptat, jestli ti nahodou nezbyly obtisky z bilkovy F-13 pro cz letectvo. F-13 bych si totiz rad postavil z Revela, ale tam cz kamo neni, tudiz je shanim jinak. Byl bys ochoten mi je nejakym zpusobem prodat, pokud je jeste mas?
bitner

• Odpovědět s citací

Re: MiG-21 F-13

Příspěvekod Kubouš » 11 říj 2007, 15:13

bitner píše:Amater-Sberatel: V prvni rade gratuluju k takove krasne sbirce, zakladam si neco podobneho, ale jsem teprve v zacatcich... No a taky pekne vsechno stetkou, ale obcas zhresim a pouziju tmel :-D
Nicmene u nekterych kousku bych rekl, ze jsi to nastrikal...pekna prace.

No a pak se chci zeptat, jestli ti nahodou nezbyly obtisky z bilkovy F-13 pro cz letectvo. F-13 bych si totiz rad postavil z Revela, ale tam cz kamo neni, tudiz je shanim jinak. Byl bys ochoten mi je nejakym zpusobem prodat, pokud je jeste mas?

Moc díky jsem rád že se líběj. Věř tomu nebo ne všechno je to štětka (ono ty fotky trochu zkreslujou :paint: ). České obtisky z Fka už bohužel nemám, jeden kolega o ně už dřív projevil zájem, takže jsem mu dal celý zbytek aršíku.
Kuba Jirásek
Beep! Beep!

in progress: Antonov An-225 Mrija
Hotovo v r. 2018 - viewtopic.php?f=6&t=124977 Hotovo v r. 2019 - viewtopic.php?f=6&t=131298 Hotovo v r. 2020 - viewtopic.php?f=6&t=137559
Hotovo v r. 2021 Hotovo v r. 2022 Hotovo v r. 2023 Hotovo v r. 2024
Kubouš

• Odpovědět s citací

Příspěvekod L.Musil » 11 říj 2007, 17:26

Blázni,megalomani, že si tak libujete v těch štětkách,? :grin: Ale kdo chce kam,..... :lol: Prosím, chtěl bych vědět,jak jsi dělal toho miga 17 s těma raketama?To je jistě Bílek (dragon) roubovanej s KP, jestli to odhaduju dobře a snad výzbroj od bílkovy 19ctky?????? Zrovna se tak nějak chystám na podobný kompromis.Díky.Jo a na těch prvních fotkách to vypadá, že to ani nebrousíš, ehmmm, to jsi teda hustej :shock: Díky, Libor
L.Musil

• Odpovědět s citací

Příspěvekod L.Musil » 11 říj 2007, 17:49

Aha, už jsem se kouknul pořádně, je to směr, tak nic... :o
L.Musil

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Kubouš » 11 říj 2007, 17:51

L.Musil píše:Blázni,megalomani, že si tak libujete v těch štětkách,? :grin: Ale kdo chce kam,..... :lol: Prosím, chtěl bych vědět,jak jsi dělal toho miga 17 s těma raketama?To je jistě Bílek (dragon) roubovanej s KP, jestli to odhaduju dobře a snad výzbroj od bílkovy 19ctky?????? Zrovna se tak nějak chystám na podobný kompromis.Díky.Jo a na těch prvních fotkách to vypadá, že to ani nebrousíš, ehmmm, to jsi teda hustej :shock: Díky, Libor

Mňo nebrousil jsem to tenkrát no, jsem do nedávna stavěl jak neandrtálec - bez tmelu nebo broušení :grin: Ta raketová sedmnáctka je čtvrtka od Směru, žádná 1/72 :wink: , proto mám v tom příspěvku napsáno "mimo soutěž" :-D
Kuba Jirásek
Beep! Beep!

in progress: Antonov An-225 Mrija
Hotovo v r. 2018 - viewtopic.php?f=6&t=124977 Hotovo v r. 2019 - viewtopic.php?f=6&t=131298 Hotovo v r. 2020 - viewtopic.php?f=6&t=137559
Hotovo v r. 2021 Hotovo v r. 2022 Hotovo v r. 2023 Hotovo v r. 2024
Kubouš

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Nostalgia Cup 2007