Hoši co třeba místo očůrávání kotníků si to zkusit sami? Jistě to budete umět rychleji kvalitněji. Zkuste si založit firmu a vyrábět modely. Uvidíme jaký budete kingové. Některé firmy model uspěchají a podle toho to potom vypadá. Jiní mu věnují péči. Třeba kamufláže uveřejnili dřív,aby mohla být případná korekce od znalců.
Mi si jen delame legraci. Vzdit to vime od typickiho Cinskiho kice, Hobby Boss, Great Wall, Trumpeter, ATD. 98% toho stoji za *#*#*. Smej se a neurazej se. Mi jenom netrpelive cekame, a nervozne delame legraci. Jen nas stew ze prvni dodavky sou posilane do te Ciny. A rtaky vsicni vime ze tam to bude okopirovane a prodane za min penez. Ja gdiz premejslim o tech Cinskejch virobku, tak se mi jen stavi vlasi na krku. Vazne tam sou stovky modelu a to co za neco stoji se da spocitat na jedne ruce. Estly musim dat jednu vaznou krytyku, a to je univerzalni pro vsecny virobce, je ; proc integrovat detaili ktere nigdy nebudou videt. Zbitecne to stoji cas a penize a je to vazne zbitecne.