Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Výrobci, Prodejci ‹ AMK/Annetra
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Novinky

Odeslat odpověď
Příspěvků: 892 • Stránka 43 z 60 • 1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 60
  • Odpovědět s citací

Re: Novinky

Příspěvekod Atlis » 14 kvě 2019, 09:09

@Jarek S. - Martin to skoro dal, RF-84F Tanmodel, Ju-87B-2 Italeri, Jak-38 HB a Spit je jasný.
@kansas1 - dnes už ani nie.
Marian "Atlis" Cihoň

Й*б*на р**ня
Atlis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jirka Látal » 14 kvě 2019, 09:09

Honzo výlisky mám k jiném účelu, než k prezentaci. Jen jsem využil možnosti porovnat velikost detailů (šířky linky paneláže) s něčím, co má přesný rozměr a je dostatečně tenké.
Fotky budou (určitě ne ode mne), ale až dá souhlas výrobce. Výlisky budou k prohlédnutí například v Brně. Já toho sám moc odprezentovat ani nemohu, jsem jen jedním z mnoha, co nějakým způsobem kolem Kocoura fungují

Co se fotek z Mošoně týká, tak jak píše Kansas1, na slušnou fotku stačí průměrný kompakt. Mošoň a podobné akce nejsou něco, kam bych náhodou přišel cestou na nákupy do obchoďáku a teprve na místě bych zjišťoval, že bych si mohl něco vyfotografovat
Modli se a pracuj, trp kolem sebe voly, nikdy se nerozčiluj, ať přijde kterýkoliv... Bertold Brecht
Jirka Látal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Atlis » 14 kvě 2019, 09:14

Nekecej, ja som išiel odfotiť do Mosone dve veci - Mi-17 a F-14, nemal som foťák, iba mobil a ako vidieť na diskusiu to stačilo aj napriek tomu, že tam boli výlisky nahádzané na seba a fotiť to bola nádhera... Je však pozoruhodné, že zo známych portálov tie vaše modely nenafotil nikto. Sám som čakal, že P-51D a tie vaše dva nikto poriadne nafotí. Asi o tom ani nikto nevedel. Čo opäť nie je ich chyba...
Marian "Atlis" Cihoň

Й*б*на р**ня
Atlis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jirka Látal » 14 kvě 2019, 09:18

Tobě nestačilo varování od Černocha v eduardím vlákě? Uber!!!
Modli se a pracuj, trp kolem sebe voly, nikdy se nerozčiluj, ať přijde kterýkoliv... Bertold Brecht
Jirka Látal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Honza Kopecký » 14 kvě 2019, 09:23

OK... tak já si teda počkám.... :(
KOPECKY SCALE MODELS FB
KopeckyScaleModels
Honza Kopecký

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Atlis » 14 kvě 2019, 09:23

Ale v čom by som mal ubrať? Naopak pridám, keď nemôžte fotiť vy, bolo treba si na verejnej akcii dobré fotenie zabezpečiť a nie sťažovať sa na to, že jediné fotky, ktoré sa v internete objavili boli moje a Gaborove z mobilu...
Marian "Atlis" Cihoň

Й*б*на р**ня
Atlis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 14 kvě 2019, 09:25

Mariane, fakt nevím o co tě jde. Nech toho. Zbytečně děláš povyk. Jestli byly výlisky v Mošoni, jako že jsem je taky viděl, tak nevím co je za problém. Vyfotil jsi si je, vyfotil, nelíbí se tě, to je možný. Máž volbu, kup si Tamiyu nebo si počkej na GWH. Když nechtějí výlisky pořádně prezentovat, jejich věc. Nám nepřísluší toto jejich rozhodnutí nějak zásadně komentovat.
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Atlis » 14 kvě 2019, 09:28

Nepáčia? Bránim AMK tri roky kde sa dá, preto som ich nafotil aby sa aspoň niečo objavilo, keď oni nie sú toho schopní. A robím to aj napriek tomu, že som prišiel už dvakrát o peniaze na preorderoch, pretože obchody skrachovali.
Marian "Atlis" Cihoň

Й*б*на р**ня
Atlis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 14 kvě 2019, 09:31

Ne ty nedokážeš akceptovat politiku kterou si AMK v prezentaci nastavilo, to je ten problém. Když nechtějí, tak nechtějí.
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Atlis » 14 kvě 2019, 09:34

To nie je politika, to je PR tragédia Martine. Ale čo som napísať chcel, som napísal.

A odporúčam, je tam ďalej aj môj nick pri diskusii o paneláži:

http://www.arcforums.com/forums/air/ind ... /&page=172
Marian "Atlis" Cihoň

Й*б*на р**ня
Atlis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jirka Látal » 14 kvě 2019, 09:43

Už nevím, jak zareagovat, abys to konečně pochopil, pokud jsou výlisky na hromadě, tak asi nejsou určeny k detailnímu focení. a Je rozdíl dát fotku někam jen stylem "Tohle jsem viděl" a nebo to prezentovat jako "Podívejte se, jaké to má detaily" a přitom je na fotce poznat prd
Jirka Látal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Atlis » 14 kvě 2019, 09:47

Nikde som taký komentár nepridal. Na FB som napísal toto:

2019-05-14 10_45_07-official amk (avantgarde) fan club – hľadanie na Facebooku.png

Detailmi sa zaoberajú iní. V každom prípade pokiaľ neboli určené na fotenie detailne, nechápem prečo tie narážky na nekvalitné fotky. Tie by vám potom asi mali byť na ruku nie? (:)
Marian "Atlis" Cihoň

Й*б*на р**ня
Atlis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jirka Látal » 14 kvě 2019, 09:52

Nepíšu o komentáři, ale způsobu prezentace...
Jirka Látal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod kansas1 » 14 kvě 2019, 11:26

Taxem si konečně prohlédl detalnějc fotku co sem dal Jirka (drátek) a stále mám trošku rozporuplné pocity. Na jedné straně, jako jediní páč na jiných modelech 1/48 sem to neviděl, mají ztvárněné ukotvení měchu nebo co to je za dílec, na horní plochu skořepiny v oblasti odtokové hrany křídla u trupu.
Na druhé straně světla pro noční létání ve skupině, na bocích u čumáku - jejich rámečky vystupují nad povrch potahu a to dost. Prošel sem myslím dosti fotek skutečných eroplánů a žádný to nemá takto. Rámeček světla včetně vlastního světla kopíruje potah skořepiny.
Oprava na modelu je samo jednoduchá - šmirgl a trošku času.
Nicméně s jedním si hrají do parádních detailů a někde jim to nějak utíká...škoda.
Ovšem za mne.. co sem zatím viděl - nádherný model. Jen mne mrzí, že nevznikl dřív..Academku už dodělám a dalšího kocoura už stavět nebudu.
Klub plastikových modelářů Uherské Hradiště
Rozpracováno, 1/48: X-15 Special Hobby, Su-22M4 KP, MiG-23ML Edu
kansas1

• Odpovědět s citací

Příspěvekod L. Jareš Annetra » 14 kvě 2019, 18:13

Atlis píše:Nepáčia? Bránim AMK tri roky kde sa dá, preto som ich nafotil aby sa aspoň niečo objavilo, keď oni nie sú toho schopní. A robím to aj napriek tomu, že som prišiel už dvakrát o peniaze na preorderoch, pretože obchody skrachovali.

Vzhledem k tomu, že u mne předobjednali model s platbou pouze 2 modeláři, jak z Čech, tak ze Slovenska, tak se mi toto tvrzení zdá poněkud zvláštní.

A kromě mne a v druhém kole ještě jednoho dalšího distributora z Evropy nikdo další Tomcata u AMK nepředobjednal. Co z toho vyplývá je asi jasné. Možné varianty si každý domyslí.

Ano sada plastu v Mošoni nebyla určena na širokou internetovou prezentaci, ale na ukázku účastníkům akce, že na modelu se dělá.

A pokud jde o GWH, tak to raději nebudu komentovat. Ale protože znám poměrně dobře pozadí celého příběhu, tak jsem fakt na jejich dílo velmi zvědav.

Pořádná prezentace bude až v okamžiku, kdy bude model perfektní.
L. Jareš Annetra

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 892 • Stránka 43 z 60 • 1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 60

Zpět na AMK/Annetra