"nejdůležitější je si vybrat stranu" a pak už je to jen o počasí
Karel Pilát píše:
Ale to děláš chybu.Fotky samozřejmě jsou - v Revi.
I/JG1_Bloodbath píše: ...povdz mi prosím,sú tie fotky kvalitné,je tam aspoň čiastočný pohľad z vrchu?
I/JG1_Bloodbath píše:A ešte jedna odvážna otázka-je možné ,že ten stroj nie je Hartmannov?
I/JG1_Bloodbath píše:Kúpiš si knihu o Hartmannovi (mám "Sundejte Hartmanna"-nájdeš tam biely bokorys G-14),kúpiš si dekály Aeromaster-nájdeš tam biely bokorys G-14 plus miesta,kde bola biela farba odretá , a na koniec si kúpiš G-14 od Hasegawy a div sa svete -tam je tiež biely.Kde boli tie fotky doteraz prepánajána!?!Z čoho vychádzali horespomínaný výrobcovia?
Jan Pavlík píše:Čistě teoreticky...nebylo to náhodou štětkovaný?
Nechce se mi to teď v tom mým bordelu hledat.
Jan Pavlík píše:Ty jsi slepil ten kokpit Aires dohromady a pak ho tam jako vsadíš celej hotovej, jestli jsem to správně pochopil a on je úzkej?
Lité trupy mají různou tloušťku, tohle neni stříkaný model, kde jsou obě půlky shodné. Zde se mohla vloudit chybička.
Já to dělal tak, že jsem si bočnice vlepil do každé půlky trupu, jen lehce nahoře u kabiny a podlahu s kanonem jsem tam zespodu napasoval a sevřel jsem ty bočnice k podlaze a nikdy to nemůže být malý. Dělal jsem zatím těhle litejch mezků devět. Jde to.
Jan Pavlík píše:Koukám, že tmelíš trupy? Po začištění, tak aby na sebe dobře seděly, jsem si jen nabodoval směrovku a čumák, secvaknul a zbytek vylil zespoda sekunďákem a dorovnal, lepidlo, které náhodou spárou vyteklo jsem debondérem setřel a opravil rytí. Tenhle materiál, se brousí dobře, ale tmel jsem na trup nepotřeboval.
I/JG1_Bloodbath píše:...toto môžem zahodiť do koša![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků