je to academka v 72 z krabičky upravil jsem jen stupačky,nahradil masku chladiče kerou sem si odlil z maultieru od rodena protože ta ve stavebnici nemá s maskou blitze společného vůbec nic stejně jako kola která jsou taky z rodena protože u maultieru jaksi nebyly potřeba taky sem si je moh vodlejt protože sou pěkný,tímto bych zároveň poprosil nějakého majitele rodeňáckýho maultieru zda by mi zbylá kola neposkytl (samo že ne zadáčo) páč toto není můj poslední blitz
no mě přijdou ty fotky dost nahovno ale nejsem nějak schopen to zlepšit.používám digitální kameru canon a nastavuju jen vyvážení bílé a světelné podmínky. jinak dk za ocenění
Chce to použít polomanuál režim A, nastavit maximální clonu (f) a ostřit na něco v úrovni první třetiny modelu-asi čelní sklo. Tím se ti protáhne čas a budeš mít ostrej i zadek korby.
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire