V tom případku to bylo dosti demaskující z hůry Ale beru to jako ano,
já jsem toto nikde na foto nenašel,myslím rozdíl šedé a pískové,určitě by i na ČB foto svítil
V Panzer Colors I su fotky SdKfz 250 z Afriky, na ktorych to bolo presne tak - zvonku dostali dokonca predpisovu kamuflaz Grunbraun + pruhy Graugrun a zvnutra ich nechali tmave sede. Podobne fotky som videl este niekde inde, ale nespomeniem si, kde. Myslim, ze aj na tom znamom Horchu s 20mm Flakom je vidno, ze zvonku je pieskovy a interier je sedy.
Tiez mi napadlo, ze zhora to muselo byt pekne vidiet, ale asi to bolo este v case, ked spojenci nemali taku vzdusnu prevahu. A asi to setrilo cas aj farbu.
tak je základ míchaná tamka,zdá se mi to docela světlý ale uvidím co s tim udělá ta písková Chci vyzkoušet metodu zaškrabání a i malování odřenin a foto palubní desky(děkuju frantikum za základní tvar ostatní je moje práce ) A půjdu a zitra budu pokračovat.Ať
žijou vánoční svátky,toho volna
Tak pánové už tu potvoru mám v pískový A teď mě čeká asi to nejzajímavější ale taky ODŘENINY jak na to?Je to moje opravdu první afrika,nějak jsem se tomu úspěšně vyhýbal Pokud máte někdo nějaké fintičky a postupy tak sem s nima Vím,že to nakonec bude na mých klepavejch packách ale alespoň inspirace?Takže díky za každou info
ja keď som robil africkú PzIV,tak som sa nechal inšpirovať postupom Miga pri jeho zimnej PzIV.Kupodivu,to fungovalo aj pri pieskovej a finále sa mi moc páči
Ono v odreninach asi zadny figl neplati. To se musis proste naucit. Asi nejlepsi je to poradne okoukat z fotek modelu, mozna to z nejakeho povdeneho modelu zkusit "okopirovat". A napoprve bych urcite uplatnil pravidlo, ze min je nekdy vic.
Teda krasny klacek a pekna praca.... ja to zhanam v 1/72, ale zatial neuspesne, v malej mierke robi SdKfz 8 iba Wespe z Rumunska a to su DOST drahe modely. Ja by som ho ale urcite robil tan pancierovany s 88mm. Drzim palce, nech to vyjde tak ako ma.