Středočeská rota Aktivní zálohy AČR vyhlašuje speciální ocenění za nejlepší model techniky a letounu Českoslovenké a České armády, bez rozdílu měřítka pro děti a mládež. Ceny budou hodnotné se zaměřením na armádu. Jak jinak že .
Super akce.Dopravní dostupnost,s parkováním problémy nebyly ani 3x za sebou,prostory,spousta jídla,všude WC.Soutěž i jako prodejní akce na vysoké úrovni.Já to řadím daleko před Edej.Jen tak dál.
Tak jako v posledních letech dobře uskutečněná akce vč. kvalitního zastoupení prodejců. Docela by mě zajímalo porovnání množství vystavených modelů loni a letos. Jinak jsem asi obdivoval neoceněné modely neb na stolech jsem lístky nezaregistroval a bohužel jsem čuměl jen po modelech, či prodejcích a nezaregistroval ani to promítání výsledků. Také se mohlo stát, že jsem tam byl brzo (mezi 13-tou a 14-tou hodinou).
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Akce super, spousta postižených lidí , spousta prostoru pro modely. Škoda, že nezbylo místo pro ty masy lidí. Navíc tam bylo spousta "baťůžkářů"- lidí, co si nemůžou vzít ten bágl do ruky a při každý otočce ostatní rozmetou do všech stan, jenom štěstí, že modely nepřišly k úhoně . Vyhlašování proběhlo chvilku po 14-té hodině. Oceněné modely měly razítko na popisném lístku.
"Sranda musí bejt i kdyby tátu věšeli." Už ničemu nerozumim, ani radši nepřepínám.
Děkujeme Panterům za super odpoledne , děti nic neurvali tudíž jim vyhlašování nevadilo , jen si rýpnu že přesně ta reakce ,,kolegů,, modelářů se dala očekávat , přestože ofiko byla do 16:00 po vyhlášení se začalo uklízet a když jsme tam v 15:45 přišli už tam byla tak 1/3 modelů...škoda ale za to z velké části nemohou pořadatelé , nýbrž modeláři...díky ještě jednou a pokud to půjde za rok rád přijedu...děkuji...
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"