InDoSeK2 píše:Tak jsem se pokusil poslat přihlášku podle návodu, snad se podařilo správně. Jsem PC analfabet.
Přihláška došla

InDoSeK2 píše:Tak jsem se pokusil poslat přihlášku podle návodu, snad se podařilo správně. Jsem PC analfabet.
Renda píše:Jídla bude dost. Je fakt, že s divočinou je to tradiční.
Jinak prodejci budou kluci z MN Modelář, zajisté dojede i Peťa Muzikoš, Míra Matyska, další upřesní El Presidente.
Jarda Špaček píše:A já dostal službu, kterou se mi nedaří vyměnit...
Hanz.77 píše:Přihláška odeslána.![]()
Jen jsem měl málo kolonek na další model.Tak jsem to hodil do poznámky.
Děkuji a v sobotu ráno vyrážíme.
Hanz.77 píše:Přihláška odeslána.![]()
Jen jsem měl málo kolonek na další model.Tak jsem to hodil do poznámky.
Děkuji a v sobotu ráno vyrážíme.
JINDRAP píše:Jarda Špaček píše:A já dostal službu, kterou se mi nedaří vyměnit...
Tedy Jardo, koukej s tím něco udělat. Vždyť Ti musí bejt jasný, že bez Špačka je poloviční Divočák. Hele a když tam někomu ublížíme, tak musíš jako záchranář přiletět ne?!
Alcatorda píše:JINDRAP píše:Jarda Špaček píše:A já dostal službu, kterou se mi nedaří vyměnit...
Tedy Jardo, koukej s tím něco udělat. Vždyť Ti musí bejt jasný, že bez Špačka je poloviční Divočák. Hele a když tam někomu ublížíme, tak musíš jako záchranář přiletět ne?!
Taky mě to Jindro napadlo.
Co kdyby jsi to byl ty, ten napadený. Postavu máš, že si na tebe každý dovolí.To nám každej sežere
![]()
Použijeme nějakou patinu, aby jsi měl alespoň moncla (Síra by na tobě mohl udělat workshop)Hlavně že přiletí.....
Petr
Alcatorda píše:O hospodskou se starat nemusíme - vyúčtování s ní půjde udělat kámoš
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník