Je mi ľúto pán Slezák že ma vo svojom veku nepoznáte. Na Modelfóre, a mimo Modelfóra som dobre známy nielen medzi plastikovými modelármi, pretože KANTA1955 je moje skrátené meno, priezvisko a rok narodenia. Navyše za 40 rokov mojej modelárskej činnosti v plastikovom modelárstve ma plastikový modelári poznajú. Nie som žiadna excelencia či ako ste ma to nazvali. Som obyčajný človek, modelár, nie veľmi obľúbený, pretože hovorím pravdu priamo do očí aj keď je bolestivá ako v tomto prípade, a je mi jedno komu. Cítim, že som predchádzajúcim a týmto príspevkom asi stratil dvoch dlhoročných priateľov - plastikových modelárov, ktorých poznám cca.35 rokov a s ktorými som nespočetne krát spolupracoval. Vlada Drábika a Stanleyho Žoldáka. Obaja mi totiž v telefóne klamali keď som sa ich pred súťažou ZA MODEL pýtal ako to je s pravidlami, školením rozhodcov a tzv. majstrovstvami Slovenska v Čani. Jeden sa vyhováral na druhého, pravidlá nemajú, propozície súťaže majstrovstiev Slovenska nie sú, rozhodcovia nie sú vyškolení. Okrem Vlada Drábika, Stana Žoldáka, Mirka Libu a s privretými očami ešte Fera Andraščíka Slovenský modelársky zväz nemá žiadnych plastikových modelárov.
Ak niekto opíše skutočný skutkový stav veci, tomu vy hovoríte autoritatívne vystúpenie ?
A to, že majstrovstvá Slovenska sú zbožným želaním Štefana Andogu, na to sú písomné dokumenty, ktorými disponujem. Takže čo mi chcete povedať ? Že sa nepatrí nazývať veci pravými menami ? Navyše dobre poznáme aj to, prečo sa Slovenská asociácia raketových modelárov 23.augusta 2015 transformovala na Slovenský modelársky zväz. Je to z dôvodu účinnosti Zákona o športe ... č.440/2015 Zb. zák, ktorý od 1.januára 2016 zmenil podmienky pre registráciu Národných športových združení, s čím súvisí možnosť získania alebo nezískania štátnych dotácií. Ono to totiž vyzerá tak, že Miki Szabo nedostane na činnosť zrejme ani cent. Ale toto je na odbornú diskusiu so znalosťou akreditácie športových združení a získavania štátnych dotácií. To by vám vysvetlil Fero Chmelár, ak teda viete kto to je.