alukim píše:pooky píše:Marián Sedlák1 píše:V inom príspevku ste "tvrdili", že modelov bolo len 5, takže som to len chcel uviesť na správnu mieru.
Z tých siedmych modelov boli minimálne 3-4 na veľmi slušnej úrovni, takže, prepáčte, že ma tiež trochu zarazilo, keď ocenené boli len dva.
Aby nevzniklo nejaké nedorozumenie, viem, že to bola vaša prvá súťaž a vždy sa vyskytnú nejaké "zádrhely" . Bol som príjemne prekvapený
úrovňou a počtom modelov. Držím vám naďalej palce a samozrejme prídem aj na budúce.
Ty si ako maly chlapec. A co by na tvojom vyplakavani zmenilo keby bol oceneny este jeden? V mosoni ked sa im nezda kvalita neudrlia ziadnu cenu a nikto neplace.
Prečo to osočovanie .Ten malý chlapec nevyplakáva , len diskutuje !! Apropo pred niekolkymi rokmi tušim 2 roky spat tu diskutoval (kritizoval) dobre si to pamatam o hodnotení v Mošoni aj náš ,velmi dobrý modelár M.r.K. ,a bolo mu to inteligente , vysvetlene! inteligentne sa do tej diskusii zapojili aj modelári s Č.R. Čítam aj madarske fora (makettinfo) aj tam diskutuje ale nejak inak, kultivovane. J.Mikula[/quote
Osocovanie je nieco ine... Toto bol povzdych, lebo mu to uz tiez niekolko krat vysvetlili a stale ide svoje....