Takže rozhodl jsem se začít tuto stavebnici. Vypadá to fakt dobře. Beru to jako menší oddechovku od letadel.
Předem upozorňuji, že model považuji za dokončený pouze s podložkou
Přílohy
Když srovnáte dekál a fotku modelu v návodě, resp. na krabičce, zjistíte, že stejný model udělat nelze...
Kdepak živý zvířátko nebude Včera jsem začal nápravami. Zatím to jde do sebe uplně v pohodě. Jediné co mně dělá trochu problémy jsou nálitky na tenkých částech plastových dílů. Jde to blbě začišťovat. U letadel na tohle nejsem zvyklý, nebotˇtam jde většinou pouze o vycvaknutí antény. Každopádně ty nálitky by mohly být menší cca 1,6 mm mi přijde hodně viz foto rámečku...
Malej progress. Pro mne zatím docela neobvyklé lepení. Musím říct že to jde skoro samo.
Původně jsem chtěl spáry nechat, hlavně na kapotě motoru, neb jsem si myslel, že tam skutečně byly. Ale na fotkách to vůůůbec není vidět, tak to asi lehce přetmelím... Jinak ta mezera na boku, mezi kabinou a motorem bude schválně.
Jsem z tou krabičkou od zápalek trochu hnul, zbývá jen zablátit a zašpinit, ale olejema do spár to hrotit moc nebudu, spíš jen místa žeber, otvorů apod...
Tak hlásím hotovo , kdo byl na Plastikové Zimě v Blavě mohl vidět i na živo. Případným stavitelům doporučuji pohlídat geometrii nápravy a kapoty, nebotˇ je pak vidět když je nárazník nakřivo jako u mne . Snažil jsem se to vyrovnat, ale díky pružení (vpředu je náprava chycená na jednom bodě) se mi to vždy nějak záhadně zase pokřivilo, no nic...
Možná časem půjdu do ještě jednoho psíka z Afganistánu v pískové camo, tak budu mít příležitost to napravit + další věci co mi tedˇjistě napíšete