moc se ti to povedlo fouknout a to si říkal že to nepude,šikovný ruce jsou šikovný ruce
alf píše:Člověče, tak ti nevím![]()
! Nafoukané to máš opravdu moc hezky a celé to vypadá parádně rozjeté, ale budeš asi potřebovat dost síly, abys přesvědčil aspoň sám sebe, že ta "zelená" je opravdu ta zelená co tam patří.
foxbat píše:Barvy jsou syntetické Agamy a mají to být světlá a tmavá zelené RLM 82 a 83, spodek RLM76.
foxbat píše:alf píše:Člověče, tak ti nevím![]()
! Nafoukané to máš opravdu moc hezky a celé to vypadá parádně rozjeté, ale budeš asi potřebovat dost síly, abys přesvědčil aspoň sám sebe, že ta "zelená" je opravdu ta zelená co tam patří.
Alfe, já ale netvrdim, že ta zelená je ta, co tam patří! Však o několik řádků výše píšu, jsem ten odstín prostě netrefil! Přestříkávat to nebudu, stačí mě, že je to zelený, i když to na fotce zrovna možná nevypadá! Je to vytrýňák, ne soutěžák...mě to tak stačí.
gaskin píše:zajimava kamo...
Karel Pilát píše:Takže ty barvy jsou od Agamy nebo jsi je domíchával? Nebo tam patří jiný barvy, jako třeba 81/82?
Ale nafoukaný je to hezky, jenom se ti nějak rozjely pole na pravém křídle oproti zvyklostem. Už aby tam byly i flíčky.
foxbat píše:Flíčky nebudou, protože je to stříkáné, aby prosvítal podklad zelených , čili sem tam jsou, ikdyž na těhle fotkách to není poznat - při dalším updateu se to pokusim nafotit lépe...
Karel Pilát píše:Jasně, máš to hezký, i když nezvyklý. Dělej si to, jak se to líbí tobě. Kdybys ty fleky chtěl dostříkávat, naskenoval jsem ti fotku (jestli to je teda ono, co to má být).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník