to sem zkousel,ale tiskarna slila ty listy do takový švedsky trojkorunky, a tak s tím nozem a vlastním vyrezávaním ze sablonky z výkresu sem schopen aspon ovladat ostrost
ad Hornet:vcera sem otestoval sidolux(zelený),a misto nadhernýho lesku (ala kubrtuv FW) mi naskočila nadherna leskla krupicka,ktera suprove zvýraznila schodek u tech listu,nevíte nekdo co sem udelal blbe???
pánove jeste jedna otázka,mate nekdo nekde fotku tady tohohle http://wp.scn.ru/en/ww4/f/847/94/1/18 smejdil sem chvíli na googlu,ale nejak sem nic nenasel (asi budu muset zacít pouzivat spravnejsi slovni vyjadreni at mi google aspon neco najde
díky díky,už vím co bude muj dalsi srsen bo vcera sem zjistil ze se mi ta jedna smerovka vubec nelíbí,tak sem ji odstranil purisolem (ehm ted adebonderem funguje +- stejne) a nastříkal uz vypada mnohme mnohem lepe fotky budou estli prekecám fotak ke spolupraci
prilepit sidewindery a je fertig
stale laboruju s povrchem ,tyto fotky vznikly sice ted na rycho,ale po zkouskach se sidoluxem a pistoli me to bublinkuje povrch a to se me nelíbí
jinak obrtisky sou fakt samo domo, ty maly low.vis javorky sou jak americky peticípy hvezdy a ty kruhy kolem nich kruhy pripomínaj jen velmi vzdalene elipsa je to správný ( holt kruh a ja to nejde k sobe)
a pak nevím proc,ty spary co spojujou vrch se spodke mmi po nastriku sedou nadherne vypylnuli ,a to sou vytmelený a vybrouseny malem az k sacákum
jo zitra dodam lepsi ,sou tu sice tri lampy ,ale denni svetlo je denni svetlo
Přílohy
ty sacaky fuj je to hnus
ten černy nastin spodniho kokpitu mohl byt vyraznesji asi to upravím