Muj pokus o náhradu tlumiču.....zatím zkušebně jak to bude vypadat....jinak to v reálu nevypadá tak strašně jako na fotce.... i když to není žádná čistá práce oproti některým esum....ale za konstruktivní přípomínky budu vděčen.....
Přílohy
snad jsem si opět nevzál větší sousto než strávim...
No zatím ústni progres...přetmelemo a dnes se bude brousit...no a protože si potřebuju něco odzkoušet.tak jsem vyhrabal par rozdělaných Revellových dvaasedmdesátkovejch koček z doby kdy jsem zkoušel experimentovat fixirkou,z některých části sundal barvu,slepil do několiká celku....a budu trénovat zaprašení a zablácení...ještě bude jedná a StuG40....jinak u Kralovskýho tygra mi jaksi chyběly pasy do délky,ale to asi bude spíše rukama soudím,podle některých galerii..
Přílohy
sestavene na zkoušku...bohužel se mi některé dily podažilo jaksi ulomit,ale opravovat to nebudu...aspoň zapadne do vitrinky,ps hevr a gulomet po zralé uvaze odstraněny
Tak sem uviz v mrtvem bodě,bo jednak čekám zda mi přijdou objednané lepty a pásy.Dále se potřebuji rozmyslet co s předními napinácimi koly...tak zatim to nechám ležet a sprásknu již vyše zmíněné..