Zdar ve spolek Migulí.Tak jsem dnes večer i já pokročil.Vlepil jsem interiér a zavřel trup.Mám pocit, že to nikdy nedodělám.Koukám kolego, asi máme oba stejný problém týkající se klapek.Taky jsem skládal Edí plechy.Výsledek?Složeno nevlepeno, ale již nyní je to naohybáno všemi směry Děs.Koukal jsem na to tvé spojení trupu.Jak ti to sedlo?Mne to vůbec nepasuje.Jinak držím palec.Náhodou nezůstala ti na stole část motoru?Lépeřečeno držáky, neb jak to jinak říci?Asi jsem je potratil.
Ahoj, mě drží při životě pouze to, že jsem to viděl postaveno a jde to. Ale jinak ten trup byl docela očistec. Díly kolem motoru bych měl mít všechny, které potřebuješ? Můžem se domluvit.
Ahoj Tomáši: Tak jak to tady sleduju je to pěkná sochařina. Dotaz: jak budeš řešit nesprávný tvar čelního štítku (celkem zásadní nedostatek) a potažmo celého překrytu?
Ty dekály popisek dělal Hammer podle tvýho návrhu? Pokud ano myslíš že bych ho mohl požádat také o poskytnutí? Nedělal ti i čs znaky?
Jinak držím palce
V které skříni se to zaseklo ? Faktem je, že ani já jsem nepokročil, tak se jen rozhlížím, zda jsi nepokroil a ono taky nic........ Nebo to už stojí někde za sklem ? No, jo jsem louda, budu s tím muset taky hnout. Zdravím MM.
ahoj moloko, už je za sklem, bohužel pouze v surfu. Musím sebrat odvahu a někdy ho stříknout Alcadem. Ale mám velké obavy, že vylezou všechny nedodělky, takže zatím je to v nedohlednu.
Koukal jsem ted zbezne na tvuj model, myslim, ze by vyskovka chtela upravit, precejen ty zadni rohy jsou uplne ostre, coz mi prasklo do oci hned, jak jsem tu fotku otevrel.
Myslim, ze by stacilo to lehce zaoblit.
Už jsem ani nedoufal, že ho někdy dodělám. Sice nic moc, ale do vytrínky dobrej.
P.S. čísla jsou poskládaná ze zbytků, takže ten stroj třeba ani neexistoval, ale to mě nějak nebere.