Tak jsem začistil křídla DIII i DIV. U verze DIII byly hnusné propadliny u centroplánu proto ty bílé vytmelené nevybroušené plochy. Interiér jsem odbrousil. Z destiček naznačil základy zásobníků a lem kabiny. Mám nachystanou drobotinu. Dnes to zkompletuji nastříkám zapatinuji a zítra se uvidí. Je to očistec
Přílohy
původní interiér
Naposledy upravil Vlastimil Lukáš dne 03 pro 2014, 21:49, celkově upraveno 1
Hodte mi sem někdo fotku plánku od Edy. Bojuji s tím jak byla uchycena sedačka. Opisování v pravidlech není zakázáno a můj "model" toto v plánku ani stavebnici nemá
včera jsem si jist že jsem dobarvil novou sedačku i s konstrukcí pod ní. Dnes, když jsem ji chtěl implantovat do trupu bylo zjištěno, že nemám implantát. Sedačka se vypařila. Zmizla. Je pryč. Dočista.
Nalil jsem si slivovici
Musím vše vyrobit znovu.
Tak aspoň fotka vnitřku a původního vnitřku bez sedačky
Potřebujeme půl gramu profilu evergreen 2,5mm, k tomu jeden nekvalitní litinový svěráček s východočínské provincie Li, dále závitník velikosti 2 s poctivé oceli a pak skulpturu původního motoru.
Evergreen upneme do svěráčku nasadíme závitník a točíme a točíme až je pod vámi kupa bordelu v podobě plastových pilin. Ona housenka je již finální podoba válců motoru v měřítku 1/72. Vše je samožřejmě měřeno šuplerou, právítkem i křivítkem takže to sedí i podle výkresů
Nyní přijde na řadu operace. Původní motor očesat polepit novými válci a celé to tak nějak dát do tvaru motoru Siemens
Hlásim postup. Předevčírem nebylo vůbec času a včera jsem model vytáhl a zase schoval. Takže jsem aspoň nedovolil aby se na trupu usadil prach Dnes se doufám polepším. Motor čeká a navíc někteří tady už potahují křídla
Zatím jen bez fotek. Mám složený motor dolepuji vahadla. Navíc jsem přes víkend vymaloval kuchyň. Sice to nepatří do Detmeče, ale jako malé plus při konečném hodnocení by to mohlo být bráno což? Dnes musím dodělat motor cele to i s krytem přilepit a do pátku musí být trup zasurfován a nachystán na dřevo. Nejvíce času mi asi zabere tapetování a portování. Už se faaaakt těším
Trocha fotek z Ostravy. Motor bez barvy a vahadel, motor s vahadly, motor zezadu. Jak jsem později zjistil výfuky nepůjdou prakticky vidět. Ale jsou tam