Ano Kacere, huz jsem vylezl z ulity ... Od soboty do stredy vecera jsem si natocil dalsich 1.380 km.
Panove, nevite co je s Taffym ??? Na MF byl naposledy 29.11.2014 a stale neposlal a nespojil se s Hellboyem okolo stavebnice. Nemate na neho nekdo kontakt ???
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Otázky do pléna ohledně stavby modelu dávat sem? Předpokládám, že odpovědi budou zajímat nejen tázajícího, ale i ostatní stavitele...
Hned jednu vyhodím: Stupačka a zvedací rukojeti před ocasem - nový Eda má čtvercové otvory s trubkou, kterými je vidět dovnitř trupu. Starý Eda doporučuje tytéž otvory zevnitř zaslepit leptem. Co je správně(ji)?
Build what YOU want, the way YOU want to, and above all - have fun! ХУ А Ю ТУ ФАКИН ЛЕКЧА МИ ???
Lonestare, rozhodne pripominky sem, stejne do pravidel kecame ... Kazdopadne diky, dobry postreh.
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Super nápad-to s těmi postřehy, dotazy apod.. Připojil bych se s jedním a sice barva kovového oplechování trupu a motoru-moc se mi nezdá všude ta černá.Myšleno uvnitř. Některé stroje měly ponechány kryty zvenčí bez barevné úpravy, tak proč by je natírali uvnitř.....Máte někdo nějakou fotku, kde by toto bylo prokazatelně vidět?
Pánové, zítra posílám lozenge, takže je očekávejte v úterý. Udělám krátké shrnutí, pokud bych na někoho zapomněl ozvěte se. TurboDuck Peter DeSnek von Mertens Ondrous Martin Černý 'Černoch' Jarek S Michal Švehla Raptor David Michlan
Mám takovou technickou otázku. Jak budete řešit přidělání motoru a hlavně toho krytu motoru? Přiděláte motor, zevnitř nabarvený kryt a pak to zmaskujete, doladíte vnějšek a nabarvíte? Nebo nejdřív nabarvíte i vnějšek a pak přilepíte?