Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Tématické modelářství ‹ Zájmové skupiny ‹ Klub 32
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Klub 1/32

Odeslat odpověď
Příspěvků: 766 • Stránka 27 z 52 • 1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 52
  • Odpovědět s citací

Re: Klub 1/32

Příspěvekod Jan_K » 17 zář 2014, 13:48

Martin Černý 'Černoch' píše:Pokud to tam nechcípne za měsíc tak vám ten klub 1/32 založím.Bylo by to v zájmových skupinách jako klub 144.
Dneska už se k tomu nedostanu, zítra.

A budou ty stavby vidět zároveň v rozestavěno? Když ne, tak to stojí za prd, akorát to uklidí zajímavé stavby někam do chlívka. Do chmelnic taky nelezu, pakliže nehledám cíleně.
Hotovo:МиГ-3 ранний, 1/48, Trumpeter, Nieuport 11, 1/32, Special Hobby
Rozestavěno:Pfalz D.IIIa, 1/32, Wingnut Wings, P-47N, 1/32 Trumpeter
V plánu:Supermarine Spitfire 1/57
Jan_K

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 17 zář 2014, 14:19

Nebudou Honzo, bude to jen v tom chlívku pro dvaatřicky.
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tomáš Svozil » 17 zář 2014, 15:29

Já to mám tak, že se rád podívám na něco pěkného i v jiných rozměrových kategoriích, přestože preferuji právě 1/32. Unikají mi zase pěkné chmelnice, protože do jejich chlívku moc nechodím.
Myslím, že separace měřítka by byla spíše naškodu. Líbilo by se mi naopak korektní zadávání názvů příspěvků pro jejich možnou filtraci podle měřítka.
Tomáš Svozil

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jan_K » 17 zář 2014, 16:41

Martin Černý 'Černoch' píše:Nebudou Honzo, bude to jen v tom chlívku pro dvaatřicky.

Tak to bude docela škoda. Když dělám 1/32, tak to ještě neznamená, že mne ostatní nezajímá. Naopak, rád se kouknu i do jiných měřítek, ale zároveň nechci trávit život prolejzáním chlívků, jestli náhodou něco někde neudělal.
Jan_K

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aleš R. » 17 zář 2014, 18:06

Ale prd. Hotovky normálně v Galerii, stavby normálně v Rozestavěno a vše ostatní co se týká modelů 1/32 bude v Zájmový skupině 132. Aspoň tady na mě nebude nikdo pindat, že je tohle téma jen pro Novinky.
Aleš R.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tomáš Svozil » 17 zář 2014, 18:33

To vypadá rozumně.
Tomáš Svozil

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 18 zář 2014, 08:04

Jan_K píše:
Martin Černý 'Černoch' píše:Nebudou Honzo, bude to jen v tom chlívku pro dvaatřicky.

Tak to bude docela škoda. Když dělám 1/32, tak to ještě neznamená, že mne ostatní nezajímá. Naopak, rád se kouknu i do jiných měřítek, ale zároveň nechci trávit život prolejzáním chlívků, jestli náhodou něco někde neudělal.

Ono to jde taky udělat Honzo tak, že si dáš zobrazit nové příspěvky a nemusíš prolejzat celé forum. Prolítneš 2-3 stránky a vybereš si sám kam se podíváš. To co píšeš, jsou jen výmluvy a lenost.

Vážení, v odkazu máte svojí sekci. Zítra tam přesunu tohle téma, to by mohlo na aklimatizaci stačit. :)

viewforum.php?f=820
El Negro
KPM Kaznějov
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jan_K » 18 zář 2014, 08:19

Martin Černý 'Černoch' píše:
Jan_K píše:

Ono to jde taky udělat Honzo tak, že si dáš zobrazit nové příspěvky a nemusíš prolejzat celé forum. Prolítneš 2-3 stránky a vybereš si sám kam se podíváš. To co píšeš, jsou jen výmluvy a lenost.

Vážení, v odkazu máte svojí sekci. Zítra tam přesunu tohle téma, to by mohlo na aklimatizaci stačit. :)

http://www.modelforum.cz/viewforum.php?f=820

Kde jsou nové přízpěvky v letadlech?
Jan_K

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tkadlec Jaroslav » 18 zář 2014, 08:22

pod tabulkou hledej....
https://aggressor16.rajce.idnes.cz/
Tkadlec Jaroslav

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jan_K » 18 zář 2014, 09:07

Tkadlec Jaroslav píše:pod tabulkou hledej....

:) děkuji, obávám se, že nikoliv, tam jsou nove prispevky v celem foru..
Jan_K

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 18 zář 2014, 09:13

Honzo - otevřu si ráno MF a vpravo pod vyhledávacím oknem jsou tři záložky:
• Najít témata bez odpovědí
• Zobrazit nové příspěvky
• Zobrazit aktivní témata

Kliknu si na nové příspěvky a zobrazí se mě vše nové na MF od mé poslední návštěvy. Když si to přečtu, dám si obsah fóra a zmačknu ikonu - označit vše jako přečtené. Tím mám čistej papír na zobrazení nových příspěvků při další návštěvě.

Anebo pokud chceš vyloženě sekci Letadla ta tu si musíš otevřít a podívat se co je označeno barevně jako témata s novým příspěvkem. Základ je ale pořád stejněj. Naučit se označovat příspěvky jako přečtené- viz. to co jsme napsal výše. není to ani složitý, ani časově náročný.
El Negro
KPM Kaznějov
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Lahita Imrich » 18 zář 2014, 19:07

Prepáčte páni, ale môj názor je, že to celé len komplikujeme. Nechápem načo je dobré sa vyčleňovať, ani to prečo by malo byť všetko okolo tejto mierky prísne len na jednom mieste. Len preto, že sa Alešovy nechce hľadať? Ja som proti a prosím to uviesť do zápisu 8-) :)
Napríklad táto téma vznikla na hodnotenie a opis nových i starších modelov 1/32, no aj tak sa o nich dočítame v "Novinkách od všetkých". A na rovinu, aby sekcia "Rozostavané" mala určitý život, potrebuje stavby vo všetkých mierkach (to nie je kritika, ale konštatovanie). Do tretice ešte uvediem, že sledujem stavby vo všetkých mierkach a nechce sa mi preklikávať do toľkých samostatných vlákien.
[url=20933939_10203643802013100_702260371489961673_o.jpg[/url]
Lahita Imrich

• Odpovědět s citací

Příspěvekod marek valovic » 18 zář 2014, 19:34

Lahita Imrich ´lix´ píše:Prepáčte páni, ale môj názor je, že to celé len komplikujeme. Nechápem načo je dobré sa vyčleňovať, ani to prečo by malo byť všetko okolo tejto mierky prísne len na jednom mieste. Len preto, že sa Alešovy nechce hľadať? Ja som proti a prosím to uviesť do zápisu 8-) :)
Napríklad táto téma vznikla na hodnotenie a opis nových i starších modelov 1/32, no aj tak sa o nich dočítame v "Novinkách od všetkých". A na rovinu, aby sekcia "Rozostavané" mala určitý život, potrebuje stavby vo všetkých mierkach (to nie je kritika, ale konštatovanie). Do tretice ešte uvediem, že sledujem stavby vo všetkých mierkach a nechce sa mi preklikávať do toľkých samostatných vlákien.

Hovoris mi z duse, sam by som to lepsie nenapisal
marek valovic

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aleš R. » 18 zář 2014, 21:17

Komplikuješ to právě tím svým příspěvkem.

1. Jestli o tom hledání bylo na mě - co se mi jako nechce hledat?
2. toto téma je založeno (hned první věta): Zakládám nové téma, protože by se mi líbil pokec a informace o novinkáchv měřítku 1/32 (případně 1/24) pěkně na jednom místě. To není "opis starších modelov 1/32"
3. "A na rovinu, aby sekcia "Rozostavané" mala určitý život, potrebuje stavby vo všetkých mierkach (to nie je kritika, ale konštatovanie). Do tretice ešte uvediem, že sledujem stavby vo všetkých mierkach a nechce sa mi preklikávať do toľkých samostatných vlákien". Jaká sekcia Rozostavené má mít určitý život, kam se máš preklikávat?

Čtete vůbec ty příspěvky co proběhly výše?? Snad nejsou tatarsky.
Aleš R.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Lahita Imrich » 21 zář 2014, 09:38

Aleš R. píše:Komplikuješ to právě tím svým příspěvkem.
2. toto téma je založeno (hned první věta): Zakládám nové téma, protože by se mi líbil pokec a informace o novinkáchv měřítku 1/32 (případně 1/24) pěkně na jednom místě. To není "opis starších modelov 1/32"

Tak s odpoveďou som si dal trošku načas, lebo po večeroch sa mi už nechcelo toľko vypisovať.
Áno Aleši, presne ako si napísal, prvotne to má byť o novinkách. Ale, ak nový model mal predchodcu, či konkurenciu, ktorá bola vydaná skôr a uvedieš porovnanie, už tam máš popis aj starších modelov. Hra so slovíčkami, však?

Priznávam, že v názvosloví internetových prehliadačov a fór sa neorientujem, tak ešte doplním svoje vyjadrenie na danú tému pre upresnenie.
Mne vyhovovalo, že pri kliknutí na; Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse, som mal pekne pokope ako Novinky modelů letadel od všech výrobců, Klub 1/32, tak aj témy, ktoré s lietadlami súviseli a ako v tomto prípade; Spitfire Mk.II Ceskoslovenskych peruti u RAF
viewtopic.php?f=1&t=86750 sme okrem nosného problému prebrali aj stavebnicu, ktorá práve vyšla a aj doplnky k nej. Teraz musím pre jednu tému "putovať" cez dve tretiny úvodnej stránky fóra (vlastne ja som lenivý!? :grin: :wink: ). Toto vyčleňovanie (my tridsaťdvojkári a ostatní lietadielkári) mi moc nesedí. Veď všetci lepíme modely a bez ohľadu mierky sa môžeme navzájom inšpirovať.

Lahita Imrich ´lix´ píše:Prepáčte páni, ale môj názor je, že to celé len komplikujeme. Nechápem načo je dobré sa vyčleňovať, ani to prečo by malo byť všetko okolo tejto mierky prísne len na jednom mieste. Len preto, že sa Alešovy nechce hľadať?

Aleši, napísal som to dosť nešťastne, sorry. Nemal to byť útok na tvoju osobu, len som vyjadril svoj názor. Ale je tiež pravdou, že ak nakukneš do Klubu 144, tak tam to moc nežije.
[url=20933939_10203643802013100_702260371489961673_o.jpg[/url]
Lahita Imrich

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 766 • Stránka 27 z 52 • 1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 52

Zpět na Klub 32