Viem že je ti skreč, ale nebol som si isty mierkou, mňa osobne by to bavilo skrečovať, časom a snáď pri vynaložení väčšieho úsilia by sa nejake, aspoň ake take podklady zohnať podarilo V podstate by išlo o akúsi dobovú rekonštrukciu
ahoj Jardo , k neuvěření,já pořád čekám na Savu a tak nemodelařím.Mam ji už opravdu naštudovanou,jdu do pískové barvy a bude potřeba dodělat a upravit některé věci + jsem si k tomu objednal belgičany.Musim vydržet.
Co na to říct.Je to krásně udělaný včetně prostředí,fakt podle mého gusta-shrnuto,krásný model..Já vím,že to je s odstíny barev WWI vždy loterie,ale ten odstín je podle mého uplně mimo. Jinak si ho koupím a budu ho dělat s rus.znaky obrněných mob.jednotek.Jediný,co mě vadí na modelu jsou kola.určo "odškrábu" a snížím počet obvod.nýtu na kole a rozhodně předělám středy kol.Je to paradox,ale když už to člověk má vykoukaný z fotografií a tohle najednou uvidíš,tak tě to flákne do očí.Vzhledem k tomu,že tuto věž jsem viděl jenom na fotkách z továrny a "boj.fota" jsou s 2 samost.střílnami,tak počkám na avizovanou modifikaci.Jinak opravdu paráda a jen houšť druhoválečníci.