Konečně ses chytnul. Já jsem si říkal jestli vnímáš i při modelářský dovolený. Já mám ted taky trochu útlum kvůli práci, ale budu se snažit něco pomalu tvořit.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Děkuji ti Michale za fotky. Tu spodní znám, ale tu horní jsem ještě neviděl a všiml jsem si, že z druhé strany je jiný znak než znak Geswader a mám pocit, že to na obtiscích též není. No zkusím to nějak vyřešit, mrknu se někde jak vypadá(mám pocit, že to byly znaky napíchlé na kordu v bílém erbu) a zkusím to pak asi nějak domalovat.
Jedná se o druhý znak, této skupiny, vymyslel jej Heinrich Höfemeier(96 vítězství) držitel Rytířského kříže
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl