Abych to zkrátil. Kouzlu eggplánů, neboli vaječných karikatur slavných letounů jsem propadl už dávno (viz: viewtopic.php?f=6&t=144559), nyní přišly na řadu tanky. Ke stavbě samotné není co dodávat, jde o klik-klak takže spousta dílů drží i bez lepidla, já je nicméně poctivě slepil. Zbarvení jsem taky nijak neřešil, v obou případech jde o americkou olivovku. Ve výše zmíněném duchu jsem využil příležitost a ozkoušel něco doposud nepoužitých metod (stínování, filtry, malované odřeniny). Označení na obtiscích ze stavebnice se ukázalo jako nepoužitelné, proto jsem sáhl pro vlastních z vrakoviště. Nemusím asi zdůrazňovat, že v obou případech jde o fiktivní marking.
A pak přichází to nejdůležitější. Presentace formou malého dioráma poskytuje opět netušené možnosti, jak se modelářsky vyřádit. Už jsem to několikrát psal: tady nejde o přesnost, tady jde o atmosféru

A kus nefalšované pacifické džungle – terén z extrudovaného polystyrenu, bunkr z balsových špalíků, bláto z pigmentových past AK a samozřejmě papírová vegetace.