Respektive neni zatim moznost ukladat soubory s kazdou priponou na MF. Jedina moznost je napsat sem mozne pripony pozadovanych sdilenych souboru, ale i tak je to otazka kapacity disku na MF ... Mozna je jednodussi vyuzit moznosti jinych serveru, treba jako http://WWW.UlozTo.Cz nebo jinych ... A na MF davat pouze odkaz na patricnou stranku s moznosti stazeni souboru.
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Pokud by o to měl někdo zájem, tak bych mohl poskytnout prostor na Modelplacu. Udělal bych tam novou kolonku. Web mám velikej cca 350 MB a prostor 5 GB... Takže nepředpokládám, že by ty návrhy byly nějak extrémně veliký. Pokud by byl zájem, prostor poskytnu... Beztak už tam mám jeden soubor od Jirky Filipiho na nýtování krytek:
V modeláři č. 1/2010 napsal Jirka Filipi článek na nýtování kruhových krytek. Soubor .cdr (Corel Draw) naleznete ke stažení ZDE