Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Modelforum
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Forum

Připomínky, náměty a oznámení ohledně funkčnosti fóra.
Odeslat odpověď
Příspěvků: 1352 • Stránka 45 z 91 • 1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 91
  • Odpovědět s citací

Re: Forum

Příspěvekod Raptor » 29 dub 2011, 21:47

Mirek glock Říha píše:a koukam ze i Raptor si prisadil Takze specialne pro nej. Nikdo nic zametat nepotrebuje. V tom tematu jsou pouze fota nikdo tam nevklada zadne politicke a jine kydy...obecne moderovani tam je pohoda protoze je to cele v klidu a kdyz se podivas vetsinu postu sem tam vlozil ja :lol:

Ps v odpovedi Marderovi jsme jasne napsal ze to bylo zamcene neni duvod nic zastirat takze pratele konspiraci tu vyjdou naprazdno...

Ale jistě že jsi je tam vložil ty.To mi neuniklo - stejně jako způsob jak jsi je tam vložil.Ono to není zas tak dávno co jsi tu pár lidí dusil s tím že vkládat fotky po jedné je zbytečné tapetování.Co takhle se držet hesla že "Příklady táhnou"?
Workbench: 1/48 Macchi MC.200

Obrázek
Raptor

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mirek glock Říha » 29 dub 2011, 21:53

Mozna mam spatnou pamet ale ze bych dusil nekoho za vkladani jedne fotky? To ani nevim. U tehle temat (kde se vetsinou fotky vkladaj po jedny protoze 6 fotek na na danej typ se casto najednou neobjevi) sem to urcite neudelal. Vzpominam si ze v galerii nebo v rozestaveno jsme nekomu psal ze muze vlozit 6 fotek najednou a ne nakazdou fotku mit solo post. Pokud v tomhle nevidis rozdil je mi to lito. Pro me je kauza zamceneho tematu vyresena a dal uz nemam coby.
Ptejte se na co chcete, já na co chci odpovím.
Mirek glock Říha

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarek S. » 29 dub 2011, 21:58

Mirek glock Říha píše: U tehle temat (kde se vetsinou fotky vkladaj po jedny protoze 6 fotek na na danej typ se casto najednou neobjevi) sem to urcite neudelal.

Ale stejně pro přehlednost by jsi moh stavajíci vložky editovat a prázdna místa zaplnit.. :)
Jarek S.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Honza Jezl » 29 dub 2011, 22:12

Proboha, lidi, co to tu řešíte.

1) pokud objektivně kritizuje někdo, kdo tu má jen pár modelů, tak to problém přeci není (neměl by být). Na druhou stranu je ale pochopitelné, že pokud tu někdo zveřejní modely v kvalitě 6-ti letého dítěte a v jiném tématu se o špičkovém modelu vyjádří jako o odfláknutém a že autor postrádá základní znalosti, tak pak se vůbec nedivím, že ho někdo pošle do oněch mít (a zpravidla to ani není autor toho špičkového modelu)

2) ad 1 fotka v příspěvku - ono je rozdíl nafotit hotovej model a vložit 15 fotek v 15-ti příspěvcích a tím, když Glock průběžně přidává fotky, které zrovna někde sehnal. A k návrhu Jarka - pokud by to zeditoval, tak pak by si většina lidí nevšimla, že něco přibylo :-D

a už to neřešte. Každej dělá chyby, včetně adminů a každej má jiný vnímání toho co je OK a co už ne. A když admin maže, v kontextu to někdy vyzní úplně jinak (taky jsem jednou rozdejchával zásah černocha, ale vím, že to jak to nakonec vyznělo, neudělal schválně)
Honza Jezl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Olda Homola » 30 dub 2011, 09:05

Mirek glock Říha píše:To Olda Homola. Mas nejaky problem nebo jen potrebu prudit? Vyjadrujes se bez blizsi znalosti problemu. Samo ze na to mas pravo ale jen ze sebe delas šaška.

Možná to někomu připadá že ze sebe dělám šaška, ale moc dobře si pamatuju dvojí "svaté křížové tažení" proti What iF.
Potřebu prudit nechávám na jiných, stejně jako potřebu hrát si na pánaboha
Olda Homola

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mirek glock Říha » 02 kvě 2011, 08:47

To Olda..Tazeni proti what iff..zajimavej nazor ..a co se tyka pruzeni a panaboha ..forum spravu potrebuje a ze se to nekomu nelibi to se stava...ze obcas udelame nejakou chybu? Jen ten kdo nic nedela nic nepokazi. Me osobne se nelibej lidi co pisou je obecne znamo a podobne nekonkretni reci..kritika mi neva a zadne diskuzi se nebranim ale pomluvy a podobny blby kecy me stvou a reaguju na ostre...
Mirek glock Říha

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mirek glock Říha » 02 kvě 2011, 08:48

To Pavel, neni problem urcite to nekdo brzo udela...
Mirek glock Říha

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Raptor » 02 kvě 2011, 11:25

Mirek glock Říha píše:To Olda..Tazeni proti what iff..zajimavej nazor ..a co se tyka pruzeni a panaboha ..forum spravu potrebuje a ze se to nekomu nelibi to se stava...ze obcas udelame nejakou chybu? Jen ten kdo nic nedela nic nepokazi. Me osobne se nelibej lidi co pisou je obecne znamo a podobne nekonkretni reci..kritika mi neva a zadne diskuzi se nebranim ale pomluvy a podobny blby kecy me stvou a reaguju na ostre...

Jestli tu chceš konkrétní věci z tvého "výkladu" kodexu a výlevů tak jak jsi je předvedl v naší (a nejen naší) nedávné rozpravě přes SZ tak stačí říct.

Pokud ti to doteď bylo málo, rád ti posloužím.Sice na veřejnosti nerad peru špinavé prádlo ale když konkrétně tak konkrétně.Třeba kauza s podpisy by tu spoustu lidí zajímala (a jak to tak sleduju aktuálně po MF tak i z pohledu tvého "selektivního" přístupu)
Workbench: 1/48 Macchi MC.200

Obrázek
Raptor

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Luboš Pavel » 02 kvě 2011, 12:14

Co máte zase s podpisama? U těch jsou snad pravidla daný a jasný, ne? Asi mi něco uniklo, neměl jsme teď čas to tu sledovat kvůli neodkladným soukromým věcem. :?
http://www.modelari.org
Luboš Pavel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Michal Vyparina » 02 kvě 2011, 19:56

To H. Jezl:

máš pravdu.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským,
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Michal Vyparina

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vladimír Kučera » 03 kvě 2011, 08:56

Dobrý den přeji.
A začnu hned otázkou,jestli dovolíte. Marně se ptám sám sebe,kam jsem se to dostal? Byl jsem na toto téma upozorněn naším kolegou,který již mezi námi není. Myšleno na tomto foru. A je to pro nás škoda. Ale abych se vrátil....Prostě nechápu,kam až tento rozhovor došel. Myslel jsem,že toto je modelářské,čili zájmové forum. Místo toho zde čtu a teď se na mě třeba i zlobte,úplné zhovadilosti. Pánové,to se chcete vzájemně zašlapovat do země? Nezdá se Vám to hloupé a tak trochu i pod Vaši inteligenci? Kam až chcete dojít? To,co čtu ve Vašich příspěvcích nemá řešení,nezlobte se na mě. Mám pocit,že to skončí blbě. EGO je sviňa.
Vladimír Kučera

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Štěpán Stránský » 07 kvě 2011, 10:12

Nechci do tématu moc vstupovat, ale myslím si že můžete být rádi za MF tak jak prozatím funguje i když není vše na 100%. Pokud se do vedení fora dostane 8 lidí, tak je jasné že budou třenice než když to má na starosti jeden člověk jako to bylo před nástupem G8. Jsou tady ve vedení lidi jako je třeba Martin Černý kterému osobně věřím , že se snaží maximálně oboustranně korektně postupovat a za některé věci nemůže ani o nich neví viz. Říhův blok na téma MB-200. Jsou tady i lidi jako právě Říha nebo Benko co naopak jsou „aktivní“ až moc a pokud patříte k nim do „skupinky“ tak si relativně můžete i zde dost dovolit. Před nějakým časem jsem s p.Pasterou toto řešili směrem k Benkovi , došlo tak k mazání mých příspěvků ještě před objevením se v tématu, nejspíše asi nějaký „zámek“ hned po odkliknutí „vložit“ a to se dělo zatím co Benkův klubový kolega tam dál směrem ke mně "zahušťoval" téma ale ten blok nedostal. To že tady někteří lidi používají i vulgární označení druhého a prochází jim to bez smazání jejich příspěvku je smutné a i to že si toho moderátor vůbec nevšimne , ale takové věci se holt stávají. To že tady někdo zesměšňuje názor druhého , Thuda nebo I.Rohala je spíš slabost toho co to dělá než urážka toho zesměšňovaného.

Obecně, chodím na dost for jak u nás tak i v zahraničí a to nejenom na modelářská a úroveň MF je dost dobrá a je i vidět , že sledovanost stoupá a i v celku dobrá snaha o vedení se vyplácí a je ku prospěchu. Můžeme doufat , že i „mladí horliví agitátoři“ časem ochladnou a budou i oni postupovat s Černochovskou rozvážností a klidem.

Tak díky G8 za MF !
Štěpán Stránský

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Glogar » 08 kvě 2011, 06:49

Ahoj,

měl bych jeden námět k Modelwebu, ale jelikož jsem k němu nenašel téma (pokud jen špatně koukám, tak se omlouvám), dovolím si umístit jej sem :)

Týká se prohlížení fotek. Nastíním situaci. Čtu na MW článek, jsem už třeba v polovině, a zaujme mě náhled některé fotky, kterou si chci prohlédnout v základním rozlišení. Fotky kliknutím na náhled otevřu a prohlédnu. Když fotku zavřu (zavírám kliknutím do jejího pravého horního rohu, na jiný způsob jsem nepřišel), jsem vrácen zase na úplný začátek článku, nikoliv do místa, kde jsem se nacházel před otevřením fotky (a kam jsem článek již přečetl). Na příslušné místo je třeba opětovně scrollovat. Třeba zavírám fotku špatným způsobem a při jejím zavření jiným způsobem bych byl vrácen do místa náhledu fotky, nevím :-k Třeba je problém v prohlížečí (FF 3 i 4) nebo v nějakém nastavení; v tom případě prosím o radu.

Pokud se to takto chová obecně, chtěl jsem se nesměle zeptat, jestli by nebyla možná nějaká korekce :) Ono to samozřejmě není vůbec nic zásadního, berte to, prosím, jen jako drobný námět na vyladění jinak perfektních stránek a další krok ke zvýšení ergonomie jejich pročítání.

Moc se mi nová podoba MW líbí =D>
tvořím: H. P. Halifax
hotovo: G-55
Martin Glogar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Honza Jezl » 08 kvě 2011, 07:41

V Google chrome i IE to funguje bez problémů. Fotka se otevře v okně které vyskočí přes stávající stránku, tj. ne přímo v základním okně prohlížeče. Pokud se ti to otevře přímo v okně prohlížeče (tj zmizí veškerý text původní stránky) tak se ti to chová jinak. Pravděpodobně to půjde nějak nastavit, ale FF nemám, z hlavy asi nic nevymyslím. Zkus sem postnout printscrean, jak to vypadá.

Obejít to ale určitě půjde, když fotky otevřeš přes pravý tlačítko myši a zobrazíš to v novém okně nebo v nové záložce (kartě, tabu či jak se to nazývá v různých prohlížečích a jazycích)
Honza Jezl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Glogar » 08 kvě 2011, 08:14

Áha, takže je to problém FF, respektive nějakého nastavení. No když na fotku kliknu, veškerý text je upozaděn a přetáhnut jakoby černou plentou, v podstatě se spustí jakási slideshow. Vypadá to jako na obrázku.

Ale ten nejjednodušší způsob, tedy otevřít obrázek v novém panelu prostřednictvím pravého tlačítka myši, mě nenapadnul #-o

To mi stačí, budu to dělat takto, díky ;-I
Přílohy
MW.1.JPG
tvořím: H. P. Halifax
hotovo: G-55
Martin Glogar

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 1352 • Stránka 45 z 91 • 1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 91

Zpět na Modelforum