Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Modelforum
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Kdo je registrovaný na Hannants - ZABLOKUJTE SI KARTU!!!

Připomínky, náměty a oznámení ohledně funkčnosti fóra.
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Kdo je registrovaný na Hannants - ZABLOKUJTE SI KARTU!!!

Příspěvekod Honza Jezl » 26 kvě 2011, 16:38

marek píše:Úžasné, loni jsem zaplatil kartou u Hobby Search v Japonsku, když u nich ještě nefungoval PayPal. No a včera jsem podle výpisu zaplatil 1000 JPY v Tokyu v baru Hatena. No a banka mne volala, že po zablokování karty ještě další firma se pokoušela o platbu. V korunách je to asi 213 Kč, vydání karty bude dražší, ale dejte si bacha, je to malá částka a asi spoléhají, že si toho nevšimnete. Po zemětřesení mají někde díru … :evil:

tohle mi přijde jako...trochu neschopnost nebo zásadní neznalost. Buď ze strany Hobby search, že neinformovali zákazníka nebo (marku promiň) ze strany zákazníka, že nereagoval na varování.
Každopádně tady - http://archivmw.modelforum.cz/view.php?cisloclanku=2010100016 jsem sepsal varování k tomu, co se dělo a zveřejnil všude kde šlo.
Honza Jezl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod marek » 26 kvě 2011, 22:27

Honza Jezl píše:
marek píše:Úžasné, loni jsem zaplatil kartou u Hobby Search v Japonsku, když u nich ještě nefungoval PayPal. No a včera jsem podle výpisu zaplatil 1000 JPY v Tokyu v baru Hatena. No a banka mne volala, že po zablokování karty ještě další firma se pokoušela o platbu. V korunách je to asi 213 Kč, vydání karty bude dražší, ale dejte si bacha, je to malá částka a asi spoléhají, že si toho nevšimnete. Po zemětřesení mají někde díru … :evil:

tohle mi přijde jako...trochu neschopnost nebo zásadní neznalost. Buď ze strany Hobby search, že neinformovali zákazníka nebo (marku promiň) ze strany zákazníka, že nereagoval na varování.
Každopádně tady - http://archivmw.modelforum.cz/view.php?cisloclanku=2010100016 jsem sepsal varování k tomu, co se dělo a zveřejnil všude kde šlo.

No jo no, jsem neschopný a totálně neznalý jelikož Hobby Search mne neinformovali nebo jsem v záplavě e-mailů to přehlédl a nečtu vše co se kde napíše na webu páč na to nemám čas. Dobrou chuť tomu komu jsem koupil sushi ….. :)
marek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod 172flogger » 26 kvě 2011, 22:38

A reklamoval jsi to u banky?
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší
"Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler
.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
172flogger

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Honza Jezl » 27 kvě 2011, 06:24

marek píše:
No jo no, jsem neschopný a totálně neznalý jelikož Hobby Search mne neinformovali ...

Marku, právě proto tam píšu to NEBO... Na druhou stranu přehlédnout email (pokud ho tedy z Hobby Search poslali) by skutečně bylo docela podcenění. Pokud by ti sousedka napsala email, že viděla, jak si někdo kopíruje a zkouší tvůj zámek u dveří do bytu, asi bys reagoval ....

Jen chci říct, že ať tak nebo tak, osvěta v oblasti počítačové bezpečnosti se (nejen v ČR) limitně blíží k nule :cry:
Honza Jezl

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Modelforum