Tý brďo, to je věc, růžový fórum. Sem si zpočátku říkal "kurnik, kam sem se to dostal". Mno je to hezký zpestření, ale asi si nastavim (pokud pude) původní vzhled, růžová nepatří mezi mý oblíbený barvy
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
Skřivan píše:Moc pěkný začátek. Chvilku jsem váhal, kdo to za heknul
Taky jsme nad tím přemýšlel Jinak super překvápko
Když jde něco moc hladce, je vždy na obzoru nějaký průser. Mnoho nul je přesvědčených, že jsou elipsami, po kterých obíhá Zem. Souhlasně přikyvovat je mnohem pohodlnější a úspěšnější, než se snažit obhájit svůj názor. Slepému barvy nevysvětlíš...
To je hnus....původně jsem myslel, že jsem někde na stránkách o Barbie mojí dcery...je to nepřehledný a rozdělení témat se zcvrklo, takže musim klikat na celý obsah a pak vybírat rubriku...doufám, že vás ten apríl brzy přejde a půjde to zpět jak to bylo.
Moje první myšlenka byla: "Kterej blbec to zase hacknul " a hned ta druhá, že je prvního apríla Velmi jsem se pobavil a adminům gratuluji k podařenému kousku