frank66 píše:tak u mě je to bohužel furt stejný
Pojistovak píše:frank66 píše:tak u mě je to bohužel furt stejný
Kurňa, znovu jsem projel všecky microsofty, chrome, operu, firefox a vsude ok.-(
Zkus CTRL+F5, jestli ti nesedí starý css soubor v cache, on se nemusí aktualizovat pro každém načtení. takhle to vynutíš.
Patrik
curahee píše:Jen taková marginální otázka, proč mě již 2x bylo smazáno téma v prodeji, čím jsem porušoval řád Modelfora???!
PIGMENTY, BARVY, NÁŘADÍ - hlavně pro technikáře!!!
od curahee v Stř Dub 13, 2011 17:40
2Pix píše:Opera se nema s modelforem moc v lasce ... coz je divny, protoze jinej phpBB3 dzindzik bezi uplne v pohode ...
btw: neni nejak mozny abych sem pridal na sponzoring serveru a byl zbavenej tech 13ti banneru navrchu? da se vlastne nejak prispet na provoz?
2Pix píše:Opera se nema s modelforem moc v lasce ... coz je divny, protoze jinej phpBB3 dzindzik bezi uplne v pohode ...
btw: neni nejak mozny abych sem pridal na sponzoring serveru a byl zbavenej tech 13ti banneru navrchu? da se vlastne nejak prispet na provoz?
curahee píše:Milý pane Glocku, zajímalo by mne, co považujete za pejoraci?! Cena byla uvedena a v pravidlech fora se nic o Vaši pejoraci nepíše, takže chyba nebyla na mé straně, když se tak striktně chcete držet regulí tohoto webu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků