Dnesni vypadek zpusobila serverovna....porucha u providera.
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
bylo zajimavy sledovat jak se DNS zaznam loucil s jednim DNS serverem za druhym ...
Tritt nie auf einen grünen Steín, denn es könnt ein Grennie sein! Hart wie Kruppstahl, schwarz wie Neger .. Das sind unsere Fallschirmjäger! Er ist kein Mensch, er ist kein Tier, er ist ein Panzergrenadier...
abych nezakládal další téma dovolím si položit dotaz zde: na nový verzi modelwebu mi bannery v pravé části postupně utíkají doprava mimo rámeček-je to schválně nebo je někde chyba u mě? prohlížím v IE
A není to tim, že máš postranní menu s oblíbenejma nebo historí moc široké. Zkoušim FF i IE a když nemám postraní menu je to v pohodě do 4 cm šířky taky...
Opera se nema s modelforem moc v lasce ... coz je divny, protoze jinej phpBB3 dzindzik bezi uplne v pohode ...
btw: neni nejak mozny abych sem pridal na sponzoring serveru a byl zbavenej tech 13ti banneru navrchu? da se vlastne nejak prispet na provoz?
Tritt nie auf einen grünen Steín, denn es könnt ein Grennie sein! Hart wie Kruppstahl, schwarz wie Neger .. Das sind unsere Fallschirmjäger! Er ist kein Mensch, er ist kein Tier, er ist ein Panzergrenadier...
Mirek glock Říha píše:A není to tim, že máš postranní menu s oblíbenejma nebo historí moc široké. Zkoušim FF i IE a když nemám postraní menu je to v pohodě do 4 cm šířky taky...
Mam dotaz, co je to za prohlizec a hlavne taky jaka verze ??? Nejaky problemy prave s timto sloupcem jsme zjistili. Nejak se prohlizec nedokaze popasovat s definovanym CSS.
Pripadne mi posli zdrojovy text stranky.
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Potvrzuji prijem SZ ... Je to presne co jsem chtel.
Pokusim se v tom pohrabat. Vazne to vypada na nejakou nekompatibility u IE. Nebo taky chybu v CSS stylech.
Upravil jsem na ModelWebu CSS styly, takze prosim o kontrolu.
To Pojistovak: Dekuji ...