Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Modelforum
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Forum

Připomínky, náměty a oznámení ohledně funkčnosti fóra.
Odeslat odpověď
Příspěvků: 1352 • Stránka 31 z 91 • 1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 91
  • Odpovědět s citací

Re: Forum

Příspěvekod Marder » 12 srp 2010, 18:29

Tak mám asi dost velký problém a potřeboval bych poradit. Nevím, zda nedošlo k nějaké změně na Modelforu nebo můj stařičký HP notes se neodebírá do důchodu. Po patnácti dnech jsem zapl počítač, připojil se na internet a pospíchal na Modelforum. Místo modré a kompletní stránky, jsem měl před sebou vybledlou a neúplnou stránku. Proklikl jsem na "zobrazit nové příspěvky" a chtěl se např. podívat na desátou stránku tématu, ale např. deset témat se nacpalo do tří řádek :evil: . A tak jsem začal pokusy o nápravu. V první řadě jsem vymazal cookies a po restartu jsem se dostal na obsah fora ve správné modré a úplné strance, dokonce i zobrazení první stránky nových příspěvků bylo OK, ale při vstupu do tématu jsem byl, tam kde dříve, bledé a neúplné stránky, kde např. není možná citace, edit apod.
Vymazal jsem cookies na internetu, odstranil soubory, vymazal historii a stále nic. Při restartech jsem vždy obdržel hlášku "malá virtuální paměť" a tak jsem se rozhodl k zoufalému činu a zálohoval soubory a restartoval počítač. A výsledek, mám pocit, že je to ještě horší :evil: :evil:
Jo, jinak používám Microsoft Internet Explorer. Dokáže mně, počítačovému analfabetovi #-o , někdo poradit [-o< .
Montážní linka a lakovna:
Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499
Hotovo:
Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Marder

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mirek glock Říha » 12 srp 2010, 18:40

Marder píše:Tak mám asi dost velký problém a potřeboval bych poradit. Nevím, zda nedošlo k nějaké změně na Modelforu nebo můj stařičký HP notes se neodebírá do důchodu. Po patnácti dnech jsem zapl počítač, připojil se na internet a pospíchal na Modelforum. Místo modré a kompletní stránky, jsem měl před sebou vybledlou a neúplnou stránku. Proklikl jsem na "zobrazit nové příspěvky" a chtěl se např. podívat na desátou stránku tématu, ale např. deset témat se nacpalo do tří řádek :evil: . A tak jsem začal pokusy o nápravu. V první řadě jsem vymazal cookies a po restartu jsem se dostal na obsah fora ve správné modré a úplné strance, dokonce i zobrazení první stránky nových příspěvků bylo OK, ale při vstupu do tématu jsem byl, tam kde dříve, bledé a neúplné stránky, kde např. není možná citace, edit apod.
Vymazal jsem cookies na internetu, odstranil soubory, vymazal historii a stále nic. Při restartech jsem vždy obdržel hlášku "malá virtuální paměť" a tak jsem se rozhodl k zoufalému činu a zálohoval soubory a restartoval počítač. A výsledek, mám pocit, že je to ještě horší :evil: :evil:
Jo, jinak používám Microsoft Internet Explorer. Dokáže mně, počítačovému analfabetovi #-o , někdo poradit [-o< .

Tak to je orech. :-k Ke zmene nedoslo. Ale asi to bude neco ve spojeni HP+IE. Tohle mi delal jeden firemni "dedula od HP" tak se ho po vzoru spartskych svrhnul z utesu :? . Ted vazne pojede Ti tam Firefox? Me to tehda resilo ale stejne sem tu plecku vyradil...
Ptejte se na co chcete, já na co chci odpovím.
Mirek glock Říha

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marder » 12 srp 2010, 19:00

Díky [-o< [-o< paráda, jede to perfektně.
Montážní linka a lakovna:
Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499
Hotovo:
Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Marder

• Odpovědět s citací

Příspěvekod M1943 » 30 srp 2010, 12:31

Neviem kam s tým a nikde som totu nenašiel,taže otázka na moderátora:

Môžem do jedného tématu v sekcii "Rozestaveňo" vkladať viacero stavieb za sebou, ktoré spája iba mierka 1/72 ? Staviam totiž teraz viac techniky v mierke 1/72 a 76 a nechce sa mi zakaždý vytvárať nové téma, hlavne keď sú to také týždňové jednohubky. Je to dovolené ?
Čo ma čaka v 1/35: Tiger I, Pz. IV, Panzerwerfer Maultier, Churchill Crocodile, M3 Scout Car, T-34/85, Kfz.251/1
Kúpim obrnenú techniku od ESCI a MATCHBOX, platí stále!
M1943

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jakub Vilingr » 30 srp 2010, 12:42

M1943 píše:Neviem kam s tým a nikde som totu nenašiel,taže otázka na moderátora:

Môžem do jedného tématu v sekcii "Rozestaveňo" vkladať viacero stavieb za sebou, ktoré spája iba mierka 1/72 ? Staviam totiž teraz viac techniky v mierke 1/72 a 76 a nechce sa mi zakaždý vytvárať nové téma, hlavne keď sú to také týždňové jednohubky. Je to dovolené ?

Můžeš, ale pojmenuj to třeba moje stavby bojovka 1/72 třeba. Ale pro vyhledávání je to naprd. Když pak někdo bude chtít vyhledávat konkrétní typ tak se ti nic nenajde. Ještě by stálo pak za úvahu dát jako první obecný název typu "moje tanky" a druhej příspěvek pojmenovat třeba Sherman, Airfix, 1/76 a po dokončení zase název přepsat třeba na Panther Italeri 1/72 a podobně.

Za mě bych byl za samostatný témata...
Kubrt
Modelplac
Instagram
Facebook
Průvodce světem plastikového modeláře
Průvodce světem plastikového modeláře 2
Jakub Vilingr

• Odpovědět s citací

Příspěvekod LubosM » 03 zář 2010, 17:07

... měl bych drobný dotaz, dopoledne jsem se připojoval z práce (přes proxy) a dělal jsem opravu ve svém příspěvku (v burza prodej / prodej hotových modelů)
a při odeslání mě spadlo fórum do základu bez přihlášení a od té doby svůj příspěvej nevidím ani z pracovního PC ani z domácího PC.
... nechci to zatím zadávat znovu, dík za info Luboš
Moje stránky věnované tankům Merkava 1:35 http://merkavainscale.webnode.cz/
Moje stránky věnované vojenské technice v měřítku 1:72 http://modely72.webnode.cz/
Moje nové stránky věnované moderní vojenské technice v měřítku 1:35 http://modernwarfare35.webnode.cz/
LubosM

• Odpovědět s citací

Příspěvekod bboriss » 23 zář 2010, 12:38

Prečo má súťaž v Nitre 3 vlákna? Nedá sa s tým niečo robiť? Zneprehľadňuje to hľadanie informácií o súťaži.
bboriss

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Maroš Trusa » 23 zář 2010, 14:53

bboris píše:Prečo má súťaž v Nitre 3 vlákna? Nedá sa s tým niečo robiť? Zneprehľadňuje to hľadanie informácií o súťaži.

To isté Poprad 2 vlákna.
Maroš Trusa

• Odpovědět s citací

Příspěvekod bboriss » 24 zář 2010, 19:13

Maroš Trusa píše:
bboris píše:Prečo má súťaž v Nitre 3 vlákna? Nedá sa s tým niečo robiť? Zneprehľadňuje to hľadanie informácií o súťaži.

To isté Poprad 2 vlákna.

Aj s tým súhlasím, aj keď som popradčan, prečo? Je to potrebné pozlučovať.
bboriss

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vladimír Šuma » 24 zář 2010, 20:41

protože je někdo x-krát založil, je na to potřeba upozornit a nějak to spravit...
Vladimír "Šumák" Šuma
KPM Kaznějov
Vladimír Šuma

• Odpovědět s citací

Příspěvekod bboriss » 27 zář 2010, 21:03

Ako sa ešte dá upozorniť? A kto s tým má niečo spraviť?
bboriss

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mess » 27 zář 2010, 23:28

Hodte sem thready, co chcete sloucit a ja na to mrknu.
M.
Martin Benko
mess

• Odpovědět s citací

Příspěvekod 172flogger » 29 zář 2010, 00:22

Messi, můžeš prosím kouknout i na toto? : viewtopic.php?f=8&t=48946&p=936515#p936515
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší
"Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler
.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
172flogger

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 26 říj 2010, 09:45

kam zmizelo téma? a které?
včera bylo v kapitole Lodě a ponorky 601 témat dnes jen 600.... který a proč byl odstraněn?
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mirek glock Říha » 26 říj 2010, 09:48

zbynek.skopan píše:kam zmizelo téma? a které?
včera bylo v kapitole Lodě a ponorky 601 témat dnes jen 600.... který a proč byl odstraněn?

Nevim nic o mazani, me to zobrazuje 604 temat.
Ptejte se na co chcete, já na co chci odpovím.
Mirek glock Říha

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 1352 • Stránka 31 z 91 • 1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 91

Zpět na Modelforum