Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Modelforum
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Atlis moderátor

Připomínky, náměty a oznámení ohledně funkčnosti fóra.
Odeslat odpověď

Zelený Atlis- ano či ne

A) Měl by být zelený:
76
19%
A) Měl by být zelený:
76
19%
B) Neměl by být zelený :
127
31%
B) Neměl by být zelený :
127
31%

Celkem hlasů : 406

• Odpovědět s citací

Re: Atlis moderátor

Příspěvekod jabo » 28 úno 2022, 15:57

K tomuto se také vyjádřím,za léta kdy jsem na MF mám jen dva lidi na ignor listu-AI CZ a Atlise.Opravdu nejsem zvědav aby tihle dva trousily moudra v každém druhém vlákně. Jestli z něj má být moderátor tak by tu měla být možnost nechat příspěvky v ignoru,jinak to ztrácí smysl.
jabo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod buresv » 28 úno 2022, 19:26

...původně jsem se chtěl tomuto tématu vyhnout, ale když se to tu tak hezky rozjelo,odložím si tu taky něco...

...lepím přes čtyřicet let a pamatuju toho poměrně hodně, abych mohl za sebe říct, že jsem v této branži poznal velikou spoustu lidí.
A ve spoustě případů jsou ( hodně z nich už bohužel nejsou ) opravdu páni Modeláři, díky kterým jsem se dokázal posunout tam, kde dnes jsem.
Čím víc toho předvedli, tím méně měli potřebu dělat ze sebe hvězdu modelářského nebe, ale o to větší měli trpělivost k nám,
kteří jsme to tak skvěle neuměli a o to víc se snažili pomoct, poradit, ukázat jak správně na to.
Dokázali pochválit, ale i jejich kritika byť kolikrát řečena natvrdo, byla motivací, nikoliv důvodem s tím seknout. A přiznat svoji chybu patřilo též k jejich charakteru.

Takových Modelářů si budu vždy vážit a vždycky se s nimi rád setkám, protože vím, že si i s tím nejhorším patlalem si sednou jako rovný s rovným, znovu a zas budou trpěliví odpovídat na to samé, zas a znovu ukážou jak se to dělá,
znovu a zas budou mít chuť zvednout telefon a věnovat mi pár minut na radu....
A s takovými člověk i rád posedí u skleničky, sejde se na patláku, či na jakékoliv akci, s takovými rád povede klidně i ostrou diskuzi ( nejraději z očí do očí ), protože bude na úrovni jako oni...

Modelaření aby stálo opravdu za to má být o radosti, o relaxaci, o úniku z reality - ze světa kde čím ostřejší lokty či sprostá držka, tím lépe, kde čím větší hulvát, tím větší borec...

...jsem dost starý na to, než abych jako autoritu uznával někoho, kdo má na všechno ten nejlepší, jediný recept, patent na rozum, jedinou svatou pravdu,
kdo v přesvědčení o své výjimečnosti neváhá napadat a pozurážet i ty, kteří dokázali mnohokrát víc než on sám, kdo ukrytý za anonymitou internetu, silný jen za klávesnicí, se chová se jak poslední pacholek ze stáje.
Asi možná patřím do světa, kde se ještě nosily zbytečnosti jako slušnost, respekt a pokora,
ale za sebe říkám - a nemusíte se mnou souhlasit - takový člověk, byť by byl sebešikovnější, sebevzdělanější a sebesečtělejší.... takový člověk v křesle moderátora, soudce, rozhodčího ( a to nejen ve světě modelů ) - bez nadhledu, empatie, noblesy, taktu, kouska osvícenosti, sebereflexe......?
buresv

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Zdenál R » 01 bře 2022, 14:48

Už jsem to psal kdysi Černochovi, že svým "citlivým" moderováním tohle fórum pošle do kopru. Asi to jde pomalu, tak si majitelé vzali na pomoc atlise Cihoně alias místního chrobáka vrecúška. Za mě dobrý - aspoň dřív dojde na moje slova. Na geocaching.cz to svýho času taky slušně žilo, kdy každej den byly nejmíň 3 stránky aktivních témat. Dneska, když si odfiltruju poslední týden, tak je to stěží stránka... A to je tam registrovaných 100k uživatelů. Všechno jen díky skvělé práci moderátorů. Tady, před pár lety taky každodenně bývalo několik stran aktivních témat a kolik jich je dneska? Stránka a půl. A to i přes víkend, kdy mají lidi víc času. Už teď vím o více modelářích, kteří na MF akorát nahlídnou a už ničím nepřispívají, prezentujou třeba na scalemates a jsou v pohodě.
Abych to shrnul, za mě je pověření moderátorem tohoto asociálního individua, bez kousku pochopení, tolerance, sebereflexe, spravedlivosti - individua, který tady akorát zbytečně rozdmýchává flame, uráží (až na vyjímky) všechny okolo a který si nikdy nepřipustí, že by nemuselo mít vždycky pravdu, težký zklamání.

PS. Neměl by být náhodou moderátor nestrannej? Bez glorifikace a bezmezného obdivu k jedné (byť jistě kvalitní) značce? Jak se na to dívají ostatní inzerenti?
Zdenál R

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 02 bře 2022, 14:20

Posun téma, škoda aby zapadlo....
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tomáš Theuser » 02 bře 2022, 21:25

Jsem rád, že je Atlis tady a pod dozorem...páč na fb je od té doby klid =D> . Díky :uff:
Tomas 77
Tomáš Theuser

• Odpovědět s citací

Příspěvekod hans dlouhán » 02 bře 2022, 23:48

Renda píše:Posun téma, škoda aby zapadlo....

No ovšem, jak jinak. :) Rendo, ruku na srdce, Ty seš vůči Marianovi nabroušenej jen proto, že Ti párkrát řekl napřímo svůj názor a měl pravdu. Nic víc v tomhle
trapně-zbytečným tématu není...
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
hans dlouhán

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Harry77 » 03 bře 2022, 04:38

hans dlouhán píše:

No ovšem, jak jinak. :) Rendo, ruku na srdce, Ty seš vůči Marianovi nabroušenej jen proto, že Ti párkrát řekl napřímo svůj názor a měl pravdu. Nic víc v tomhle

Nemyslím si, že je to ,, trapně zbytečné téma" :wink: Ale chápu, že patříš mezi ty nemnohé,co jsou Mr.Atlisovi zavázáni za ,,jeho" rady.Nic ve zlém, aby si to zas někdo nepřeložil jinak. 8-)
Harry77

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 03 bře 2022, 04:41

Jak jsem psal, Atlis rozděluje uživatele svým chováním a to je to špatné, kdo chce vidět, vidí, kdo ne, nevidí.......
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 03 bře 2022, 05:20

hans dlouhán píše:

Jsme v názorovém diskusním fóru, nepochopils, já se nevyhraňuju vůči Atlisovi kvůli názorům, i když kolikrát je má někde převzatý a nesouhlasím s nimi ale kvůli jeho arogantnímu chování a způsobu jeho dosazení Adminem.
A protože umím číst, tak vím, že tohle vadí více lidem tady.
Samozřejmě, nejsem slušňák, to ví všichni, ale nechovám se vůči jiným jak k***t. I když na hnusný chování odpovím stejně.
#TeamFoltýn
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tomáš Theuser » 03 bře 2022, 19:58

Renda píše:
hans dlouhán píše:

Samozřejmě, nejsem slušňák, to ví všichni, ale nechovám se vůči jiným jak k***t. I když na hnusný chování odpovím stejně.

No Rendo, konečně jsi něco přiznal. Sic jsem s tebou souhlasil o nezvolení Atlisem moderátorem a dál si za tím stojím. Ale tvé názory jsou též těžko chápající. Vuči mě, jsi se jako k***t zachoval.
Když jsi vyhověl jednomu z tvého kmene autíčkářu v sz, mě prolustrovat...aniž by jsi znal souvislost. Psal jsi mu, že tu mám dva učty, že pracuji..v Eduardu, že jsem provokatér, že tě obtěžuji.Tudíž jsi se jako k***t zachoval. Mám jeden učet, tebe neobtěžuji a ani neprovokuji. Vše mám uložené. To vše jsem dělal pro kamaráda, který tu zde rozdával modely zdarma a druzí je pak na netu prodávali za draho.
Pan V***k, mi díky tobě volal do práce...díky tobě, na pracovní foun. WTF?? Prostě se kál...nachytal jsem ho. Prodával...
Rád jsem tě Rendo zklamal...tomu se říká boží mlýny. Jako modelář, jsi nic moc a jako člověk, jsi prudič a falešnej.Proto jsi si zrušil raději odesílání sz. A ano, souhlasím s tebou, že by Atlis neměl být moderátorem. Né že by rozděloval Modelforum, ale nemá mé ematie..rozhodně nepřenáší nenávist do sz, jako ty.
Ale zrovna ty, by jsi tu Atlise neměl moralizovat.
Čus Tomáš Theuser...z jednoho učtu (:)
Tomas 77
Tomáš Theuser

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 03 bře 2022, 20:17

:grin:
#TeamFoltýn
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tomáš Theuser » 03 bře 2022, 21:31

Renda píše::grin:

Chápu, cítíš se trapně... (:)
Tomas 77
Tomáš Theuser

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 04 bře 2022, 05:24

:grin:
#TeamFoltýn
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tomáš Theuser » 04 bře 2022, 19:08

Ty jsi ale lišák Rendo, včera nic a dnes máš opět dostupné sz na svém profilu. Tohle vlákno nech raději zamknout...moralisto.
Tomas 77
Tomáš Theuser

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 04 bře 2022, 19:26

Sorry srandisto, vůbec to sem do tohoto vlákna nepatří, ale odpovím, abys viděl jaký jsi zoufalec....
SZ mám zapnutý už dýl, vlastně poté cos mě přestal spamovat, tj někdy od ledna. Jinak můžu říct, že jsem si v pohodě minulý víkend domlouval burzu přes SZ.....a fungovalo mi to. A nikde není přeci zakázáno vypnout tyto doplňky pro soukromou korespondenci...No ne?

Jinak piš příspěvky k tématu. Jestli máš soukromý problém, tak si to vyřešíme po chlapsky třeba na E Dayi. Nemám s tím problém.
#TeamFoltýn
Renda

PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na Modelforum