Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Modelforum
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Nové téma. Lovci tanků Tiger.

Připomínky, náměty a oznámení ohledně funkčnosti fóra.
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Nové téma. Lovci Tigrů.

Příspěvekod Marder » 09 úno 2010, 12:37

Když už máte tu neodkladnou potřebu založit protiváhu, tak alespoň by bylo dobré postupovat v souladu se správnou gramatikou.
Montážní linka a lakovna:
Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499
Hotovo:
Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Marder

• Odpovědět s citací

Příspěvekod J. K. » 10 úno 2010, 08:53

Marder píše:Když už máte tu neodkladnou potřebu založit protiváhu, tak alespoň by bylo dobré postupovat v souladu se správnou gramatikou.

Dík za info. Ve svém věku s gramatikou moc neudělám. Prostě jsem to ve škole odflák. Věnoval jsem se stavbě modelů. Pokud to bude ale hodně vadit. Tak na tomto fóru skončim. Brečet pro to rozhodně nebudu.
J. K.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Hlaváček » 10 úno 2010, 09:02

že vás to furt baví do sebe rýpat :roll: serte na to a stavějte modely.lovci tygrů není špatný nápad..ale nemám bohužel s čím přispět
KLUBÍČKO!
http://afvmodels.blogspot.com/
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Petr Hlaváček

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Matej Kavečko Paluda » 10 úno 2010, 12:01

Taktiež sa pridávam s prosbou o založenie témy Lovci Tigrov, keďže sa tento návrh stretol s veľkým ohlasom a sú už určené i typy, ktoré sem budú patriť.
Matej Kavečko Paluda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Matej Kavečko Paluda » 10 úno 2010, 12:04

Petr Hlaváček píše:že vás to furt baví do sebe rýpat :roll: serte na to a stavějte modely.lovci tygrů není špatný nápad..ale nemám bohužel s čím přispět

Pri všetkej úcte, ja som si nevšimol, že by Jardo do niekoho rýpal... takže vietor asi fúka odinakiaľ. To, že nemáš s čím prispieť teraz neznamená, že nebudeš mať s čím prispieť časom :wink:
Matej Kavečko Paluda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod alf » 10 úno 2010, 15:04

Navrhuju pak ještě založit téma " Lovci lovců Tygrů" a pak ještě "Lovci lovců lovců Tygrů", ať je to komplet :) !
Dalo by se pak ještě založit "Lovci lovců lovců lovců Tygrů", ale v tom aby se už prase vyznalo #-o .
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
alf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Hlaváček » 10 úno 2010, 15:09

KaVecko píše:
Petr Hlaváček píše:že vás to furt baví do sebe rýpat :roll: serte na to a stavějte modely.lovci tygrů není špatný nápad..ale nemám bohužel s čím přispět

Pri všetkej úcte, ja som si nevšimol, že by Jardo do niekoho rýpal... takže vietor asi fúka odinakiaľ. To, že nemáš s čím prispieť teraz neznamená, že nebudeš mať s čím prispieť časom :wink:

myslel jsem to na mardera..ale to je fuk.chtěl jsem zabránit tomu aby se tu rozeběhla další vyostřená diskuze 8)
KLUBÍČKO!
http://afvmodels.blogspot.com/
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Petr Hlaváček

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marder » 10 úno 2010, 20:04

Pokud berete za rýpání poukázání na psaní tématu gramaticky správně, tak se Vám všem omlouvám. Byla založena skupinovka "ROK TYGRA" a to je teda tak těžké toho tygra se správným "Y" opsat :?: A když se někdo proto naprdne, je to jeho problém.
Hotovo:
Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Marder

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Matej Kavečko Paluda » 10 úno 2010, 20:09

Nie to bola narážka ohľadom dôvodu založenia skupinovky, nie gramatiky 8)
Matej Kavečko Paluda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marder » 10 úno 2010, 20:28

jaroslavkotlaba píše:
Marder píše:Když už máte tu neodkladnou potřebu založit protiváhu, tak alespoň by bylo dobré postupovat v souladu se správnou gramatikou.

Dík za info. Ve svém věku s gramatikou moc neudělám. Prostě jsem to ve škole odflák. Věnoval jsem se stavbě modelů. Pokud to bude ale hodně vadit. Tak na tomto fóru skončim. Brečet pro to rozhodně nebudu.

KaVecko přečti si to znova. Jarda se naprdnul v důsledku "gramatiky" a že to někdo táhne jinam, za to já nemůžu.
Hotovo:
Marder

• Odpovědět s citací

Příspěvekod DanV » 10 úno 2010, 21:02

On ten povzdech nad rýpáním od pánů Petra Hlaváčka a KaVecka jistě tak trochu naráží i na tvé předchozí komentáře k lovu tygrů, kdy ses chvílemi vyjadřoval asi ve smyslu "tohle je pitomost, je rok tygra a ne jeho ničitelů, počkejte si, až jednou bude". Mě to už začínalo vadit, pokud vím, proti založení skupinovky na tygry nikdo nebyl. To, že i tygři jsou občas lovnou zvěří je zřejmé a tedy je logické, že někdo si chce postavit i onoho lovce. Ti ale nebyli němečtí, takže se ti to asi nelíbí... :wink: A to s tou gramatikou se taky dalo napsat tak, aby to nevyznívalo tak uraženě. Omlouvám se všem za OT i za, řekl bych, trochu nepříjemný a snad i napadající příspěvek, ale už jsem nemohl jinak. Doufám, že se kvůli mému příspěvku nerozpoutá nějaká ošklivá diskuse.
Pokud bude skupinovka založena, a já doufám že bude, pak se hlásím s dvaasedmičkovým Fireflym IC od naší brigády :)
Hotovo 2015: Spitfire PR XIX, Airfix 1/72
Rozděláno 2015: Avia BH21, Fairey Swordfish
DanV

• Odpovědět s citací

Příspěvekod J. K. » 10 úno 2010, 23:05

Pánové je to jenom koníček. Pokud někdo dělá germána. Jeho věc. Pokud někdo bude dělat náš tank. Taky jeho věc. Nebudeme se přece hádat. Děkuji za pochopení.
To Marder za Tiger se omlouvám. Prostě jsem se přehlédl.
Neni to blbost. 8-[ :wink: #-o
Přílohy
mod12_07.jpg
mod12_07.jpg (38.3 KiB) Zobrazeno 2937 krát
REV_03116_TIGER_1E.jpg
tiger_boxtop.jpg
AMPS-72TigerI.jpg
J. K.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marder » 11 úno 2010, 07:12

Jak v předchozím tématu napsal Pavel Šenk:
Je rok Tygra. Nebo pro frankofonní a anglosaské - Tigera. Ale ne Tigra!
tak to je snad dostatečné.
Hotovo:
Marder

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mirek glock Říha » 11 úno 2010, 07:53

Panove tahle dikuze je o Ho jestli v ni neprestanete tak to promazu a bude po ptakach tohle neni opakuji NENI krouzek ceskeho nebo jineho jazyka a jestli s tim ma nekdo problem dostane banan.
Ptejte se na co chcete, já na co chci odpovím.
Mirek glock Říha

• Odpovědět s citací

Re: Nové téma. Lovci tanků Tiger.

Příspěvekod J. K. » 11 úno 2010, 08:05

Spokojenost. :?
J. K.

PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na Modelforum