Adminům gratuluji ke krásnému Aprilu, fakt se povedl stejně, jako výběr děvčat.
Přílohy
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Modelaření je úžasná věc. Tři měsíce se tím rozčiluješ, týden se tím kocháš a pak na to sto let sedá prach...a je to dobré téma pro psychiatrické traktáty!
Honza a Honza píše:Šneku vrať to zpátky!!! nebo někde najdu měděný drát a omotám ti ho kolem klávesnice!!!
Mno, Vaaaam se to snad nelibi ???? A kde je smysl pro humor ???
A navic, kdo hleda najde ... Smudlo ... A koho uz to unavilo, fzdy ma ve svych packach (a sve mysi) svobodnou vuli vratit se ke stare dobre Anglii ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]