Tie náhľady sú super.
Narazil som však na menší problém:
Pri vkladaní obrázkov sa tieto zobrazujú v opačnom poradí ako ich pridávam, takže pri vkladaní musím začať posledným a končiť prvým (ak záleží na poradí - napr. pri dokumentovaní postupu stavby.)
Je to štandardná vlastnosť fóra, alebo je chyba niekde u mňa ? (používan Firefox)
Ale nie, netreba to prestavovat.
Zatial som to vzdy najprv vyskusal v spravnom poradi, dal som nahlad a potom to zmenil.
Kedze viem, ze to tak urobi vzdy, tak ich budem rovno vkladat o opacnom poradi a je to vybavene
Já bych měl jednu malinkou připomínku. V minulé vrzi fóra bylo jasně vidět, ketrý příspěvek je od koho - byly oddělené. V této verzi jsou rozlišené barevně (bílá x světlounce modrá) jenže kontrast je tak nepatrný, že mi to naprosto splývá. Nebylo by možné trochu upravit tu bleděmodrou, aby byla nepatrně tmavší? Nebo jsem sám, kdo má tento problém?
no já vám nevím.. pořád dubluju Subsilver a Prosilver ( na jednom mi chybí to oranžové "nový příspěvek" na druhém zase ve kterých tématech je co nového a nesedí me ti uživatelé vlevo...něšlo by to nějak smíchat dohromady ty verze