Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Modelforum
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Atlis moderátor

Připomínky, náměty a oznámení ohledně funkčnosti fóra.
Odeslat odpověď

Zelený Atlis- ano či ne

A) Měl by být zelený:
76
19%
A) Měl by být zelený:
76
19%
B) Neměl by být zelený :
127
31%
B) Neměl by být zelený :
127
31%

Celkem hlasů : 406

• Odpovědět s citací

Atlis moderátor

Příspěvekod boticka5 » 26 úno 2022, 10:47

Mě spíš zaráží výzva k odchodu lidí z MF kterým se to nelíbí
Pilot22: asi je to naprogramovaný robot proto nespí atd a tím pádem nemůžeš pochopit jeho myšlení
boticka5

• Odpovědět s citací

Re: Atlis moderátor

Příspěvekod hans dlouhán » 26 úno 2022, 11:12

Leonardo01 píše:
hans dlouhán píše:Budou se psát petice? :lol:

Ne vážně, teď vážně. Proč by to měl být problém? Znáte někoho, kdo má větší zkušenosti s chemií, barvami, stříkáním nebo postupy při barvení, než Marian?
Já osobně ne. Taky jeho orientace v modelech letadel všech měřítek není zanedbatelná. Přiznávám, že jsem s ním měl, při jeho vstup na MF taky pár slovních
přestřelek (kdo ne, že? :) ), ale to neznamená, že nemůže být dobrým moderátorem.

Každý z nás je někomu sympatický a někomu nesympatický. Každý z nás má odpůrce a zastánce. To je prostě život. Má tu funkci pár dní a vy už tady hysterčíte!
Dejte tomu čas a uvidíme.

Peace vole. (:)

Tak upravte pravidla tak, aby mohl zůstat na Ignore Listu, i přesto, že je moderátorem!
Nevím, jestli velké zkušenosti s chemií, barvami či postupy jsou dostatečným předpokladem k tomu být dobrým moderátorem - podle mně ne.
Protože každopádně je to člověk konfliktní, který se vyznačuje tím, že musí mít pravdu za každou cenu. A někdo takový by moderátorem být neměl.

A kde píšu o tom, že jsou to dostatečné předpoklady? Jen jsem napsal jeho plusy...
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
hans dlouhán

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 26 úno 2022, 11:13

Řekl jsem jen to, že každý se může svobodně rozhodnout. Nikoho nevyhazuju, ani nepremlouvam aby zůstal. Máte vlastní rozum, tak ho používejte. Pokud se uživatelům něco nelíbí, mají právo volby.
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod peteru » 26 úno 2022, 11:15

[quote="Martin Hatala"]Altis ma prehlad a nenecha si skakat po hlave. A aj ked to niekedy prestreli, je schopny si přiznat chybu. Kazdy, kto sa podujme moderovat takto bandu, je u mna vitany prinos . No a ci to Nacelnik ukociruje, to ukaze buducnost.[/quote]

No zrovna v tomhle tématu pred nekolika dny projevil uplny opak toho, co zde pises
viewtopic.php?f=19&t=143906

Napise blbost, pak ji porad obhajuje, chybu neuzna a zlehcuje, napada a urazi oponenty. Asi Babisuv tajny syn
peteru

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 26 úno 2022, 11:26

Martin Černý 'Černoch' píše:Řekl jsem jen to, že každý se může svobodně rozhodnout. Nikoho nevyhazuju, ani nepremlouvam aby zůstal. Máte vlastní rozum, tak ho používejte. Pokud se uživatelům něco nelíbí, mají právo volby.

Toto říkají s oblibou personalisté, vždy si v duchu říkám, že to jsou .......doplňte si sami.
Je to jen alibistický heslo, vlastně přeloženo znamená, že mám nějaký problém já....
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Miloslav » 26 úno 2022, 11:35

Často s Marianem nesouhlasím, ale vážím si jeho znalostí a umu. Nemůžeme mít všichni stejný názor.
Naprosto mi nevadí!
Miloslav

• Odpovědět s citací

Příspěvekod YETTY » 26 úno 2022, 11:38

Ač údajně dobrý modelář , znalec chemie a jazykotepec mnoha jazyků neznamená ,že jeho pisemná forma je v pořádku.Je to člověk bez sebereflexe .Ostatní názory nepřijímá a zaplevelovává témata svou jedinou pravdou.
Vím, že ne každý se s každým snese,ale jeho jméno je skloňováno napříč tématy, snad nejvíc v negativním slova smyslu.Nemyslim si ,že to bylo šťastné rozhodnutí,aby byl modetatorem.
Jedinná věc ,kterou chápu ,že tento člen MF má modré jméno je ta,že nechodí spát.
SPL LIBEREC Martin ˇˇYETTYˇˇPlaček
YETTY

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Vašák » 26 úno 2022, 13:27

Tohle jsem napsal včera do novinek jako reakci na Martina Černého

Marián je skvělý modelář, sám bych to chtěl umět jako on, často má výborné poznámky. Jenže pak je tu druhá strana mince.

Udělal jsi moderátorem jednoho z nejvíc rozporuplných uživatelů zde na fóru a divíš se, že se to lidem nelíbí, případně, že jim to připadá zvláštní? Uživatele, který se často dostává do konfrontací, mažou se kvůli němu části témat a i ty sám jsi ho ve svém tématu vyzýval ať už tam nepíše.

Rozhodl jsi se, že mu dáš šanci. Je tu registrovaný přes 5 let, šancí od Tebe dostal dle mého již dost a nějak jsem si nevšiml, že by se jeho chování zde změnilo. Myslíš si, že se začne chovat jinak, poté co dostane "zelenou" ? Vždy jsem myslel, že funkce je za nějaké zásluhy. Ale pokud to má být snaha o to, ho pomocí "funkce" nějak usměrnit, tak je to opravdu skvělý příklad pro ostatní uživatele.

Navíc jak jsi psal u Roberta, moderátor nemusí být ultraktivní modelář. Souhlasím, ale moderátor by měl umět jednat s lidma. Moderátor řídí diskuzi, případně usměrňuje. A ty jsi tuhle "pravomoc" dal někomu, s kým dost lidí zde nedokáže vycházet. Pokud by to bylo pár lidí, dalo by st svést na ně, ale při větším počtu ten problém bude někde jinde...

Navíc pokud je pravda to, co psal Kubouš, že nelze dát moderátora do ignore listu, tak to taky opravdu potěší ty, kteří ho tam už mají. Zajímal by mě ten počet lidí, kteří ho mají v ignoru, nebude to asi malé číslo.

Mně se to prostě taky nelíbí. Moderátor by měl být někdo, kdo pozitivně přispívá k chodu tohoto fóra. Tím Marián v současné době prostě kvůli jeho excesům a stylu chování, které převáží ty dobré rady, prostě není. Neříkám, že to musí být trvalý stav, ale měl by si místo moderátora zasloužit, ne že to dostane jen tak, jako v tomto případě.
Martin Vašák

• Odpovědět s citací

Příspěvekod KiR » 26 úno 2022, 14:15

Udělat Atlise moderátorem je stejné jako nechat Miloše Zemana vyučovat etiketu. To už by mohl být moderátorem jmenovaný Thud (nyní Al CZ)... ten se alespoň nechová vůči ostatním jako buran.
KiR

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Egerman » 26 úno 2022, 14:40

Bych si dovolil několik vět:

Chtít po moderátorovi aby stavěl kvalitní modely je asi stejné jako chtít po personalistovi ve fabrice aby ovládal problematiku CNC strojů. To se hodí do vlákna Jak na to? na funkci moderátora to (dle mého názoru) nemá vliv.
Moderátor by měl:
1) mít zvýšenou schopnosti empatie
2) zvýšenou míru tolerance
3) sníženou citlivost svého ega

Tož asi tak to vidím já.
„Problém současného světa je, že hlupáci jsou si skálopevně jistí, ale lidé inteligentní jsou plní pochybností,“ nositel Nobelovy ceny Bertrand Russell.
Egerman

• Odpovědět s citací

Příspěvekod YETTY » 26 úno 2022, 16:17

A co z toho plyne?? :-k
YETTY

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Egerman » 26 úno 2022, 16:45

YETTY:

pokud na všechny tři body zní odpověď ano, je Atlis vhodným moderátorem
„Problém současného světa je, že hlupáci jsou si skálopevně jistí, ale lidé inteligentní jsou plní pochybností,“ nositel Nobelovy ceny Bertrand Russell.
Egerman

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 26 úno 2022, 17:28

Tak to mi minimálně u dvou vychází "Ne"..... :)
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Švanda » 26 úno 2022, 17:33

mně u všech tří bodů vychází NE
Švanda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod YETTY » 26 úno 2022, 18:11

Egerman píše:YETTY:

pokud na všechny tři body zní odpověď ano, je Atlis vhodným moderátorem

POKUD se pes nevy....,tak se roztrhne.(takhle to říkávali lidé za starých časů,kdy se nebáli říci svůj názor)

Takže dedukovat a myslet za někoho ,co myslel touto hříčkou slov ,mi rozhodně nepřísluší a mohu si myslet uuuuuplně cokoliv .
Nebojme se říci svůj názor tak,jak ho máme a nedělejme prostor ke spekulacim.
YETTY

PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na Modelforum