Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Modelforum
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Řešení trollingu

Připomínky, náměty a oznámení ohledně funkčnosti fóra.
Téma uzamknuto

Řešení trollingu

Příspěvekod Kubouš » 07 říj 2012, 16:30

Upozornění: Tímto tématem nechci vyvolávat flame nebo slepě útočit na uživatele, pouze se ptám na něco, co jistě netrápí jen mě.

Přehlížel jsem dostatečně dlouho, nicméně jelikož jeden místní troll svoji aktivitu stále více stupňuje (naposled např. zde viewtopic.php?f=1&t=69776) a mnoho uživatelů už to s ním přestává bavit, tak se ptám - bude někdy použito pravidlo č. 4 viewtopic.php?f=1&t=65763 a danému trollovi dáno mnohem více najevo ať svých aktivit zanechá? A nemám tím na mysli jen "výhružnou" bububu SZ. Prosil bych M4 o jasné vyjádření a nikoliv jen obvyklé kličkování. Trollův fanklub i antifanklub prosím o věcné, nikoliv útočné komentáře.

P.S. kdyby náhodou pravda zvítězila a troll dostal banána a já s ním, bylo to tu vcelku fajn a mějte se dobře
Kuba Jirásek
Beep! Beep!

in progress: Antonov An-225 Mrija
Hotovo v r. 2018 - viewtopic.php?f=6&t=124977 Hotovo v r. 2019 - viewtopic.php?f=6&t=131298 Hotovo v r. 2020 - viewtopic.php?f=6&t=137559
Hotovo v r. 2021 Hotovo v r. 2022 Hotovo v r. 2023 Hotovo v r. 2024
Kubouš

Re: Řešení trollingu

Příspěvekod PantherG » 07 říj 2012, 16:34

Sice s dotyčným tro(t)llem nemám až tolik problémů,ale na nervy leze statečně,to je fakt....takže jak je to s pravidlama? :-k
Obrázek
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš.....
Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
PantherG

Příspěvekod Merlin » 07 říj 2012, 17:06

Nie je mozne ze je tu trpeny len z dovodu zvysovanie navstevnosti? Viac ma trapi ze sem nepribudaju novy clenovia, to je podla mna zaciatok konca kazdeho fora...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť!
Napravíme tento svet, keď ho naľavíme?
Merlin

Příspěvekod El Thud » 07 říj 2012, 17:57

Já se zeptám takhle - a co je tohle téma ?
Chovejte se slušně, jste zde na návštěvě. Zakázány jsou vulgarity, urážky a útočné chování. Vyhněte se tedy napadání, osobnímu osočování, nadávkám, včetně nábožensky či národnostně motivovaným urážkám. Při porušení těchto pravidel budete po napomenutí vyloučeni stejně jako případní provokatéři ("co jako první model"). Stejně budou postihovány případy trollingu nebo snahy o vyvolání flamu.

Já jsem založil téma na Sunderland. Když mě jeden z uživatelů upozornil že název je nevhodný-tak jsem ho upravil. Pak jsem si pod vlivem tohodle článku povzdechl že taloši asi vycucali interiér z prstu: http://www.britmodeller.com/forums/inde ... =234920776

Reakce si račte přečíst sami.... Mimochodem - v tom tématu byl i moderátor Marder - a jak vidíte - asi mu to přišlo OK, protože neřekl ani ň.... Pokračovalo to takhle....

El Thud napsal:
Ale bude A kdo ví třeba už na tom pracuju Ale nedám to sem dřív než bude hotová hrubá stavba...

A bude někdy tvoje stavba Bf-109E od Airfixu v tématu, který jsi sám založil?? http://modelforum.cz/viewtopic.php?f=10 ... %AD+hodina
Stavím: Ki-61-II, TIGER II Porsche turret, Heinkel He 100 D, Admiral Graf Spee
Moje kresby a boxarty: viewtopic.php?f=1&t=54760&p=1057692#p1057692

Futó fukutsu - Nikdy se nevzdávat.

VojtaH

Re: Sunderland a Čechoslováci
od tomec v Sob Říj 06, 2012 10:58 pm

keby len to/namatkovo-Mi-24,opel blitz,merkava/.ze ho stale riesite.nasjkor v technikarskej teme rozprava ako mu ide technika lepsie ako lietadla a bude robit ju a hned na to vidim nove zalozene tema v lietadlach.ved jeho uz nemoze nikto brat vazne.
a masjtrovky kusok bolo zalozenie tej skupinovky.klobuk dole taku bezocivost som davno nevidel.
pardon ale aj ked necitam jeho prispevky tak jemu sa proste neda vyhnut,tak som si musel ulavit.
tomec

Re: Sunderland a Čechoslováci
od El Thud v Ned Říj 07, 2012 10:44 am

Protože mě ten poslední prudící příspěvek opravdu nakrknul - vyjádřil jsem se k němu na blogu. Veškeré reakce prosím tam. Vďaka.

Takže pánové - v tématu o Sunderlandu,se řeší tohle... A já - zareaguju - a světe div se !!!! Na SVÉM BLOGU !!!!! Chápete ? Na SVÉM BLOGU !!!! NE TADY !!!! Zachoval jsem se čestně, abych téma o sunderlandu zůstalo tématem o sunderlandu tak jsem to radši přenesl MIMO MODELFORUM.

A ty Kubouši mě teď budeš obviňovat z trollingu ? Co ty příspěvky od Vojty H. a Tomce ? Ty neporušují pravidlo 4 ? Nevyvolávají flamewar ? Nenapadají jiného uživatele ???!!!! Co má kruci Bf 109 od Fixe co dělat se Sunderlandem ? Dávno jsem vyzval všechny co proti mě něco maj ať mi pošlou SZ - a já to s nima budu řešit v rámci slušnosti-soukromě. Nyní jsem byl ochoten to řešit i na svém soukromém blogu. A přesto se tu objeví další haterský příspěvek, který mě obviňuje z trollingu.

Jo, udělal jsem chybu, když jsem si povzdechl že to ti taliáni nezvládli, měl jsem dát ten odkaz. A byl by pokoj... Snad.
El Thud

Příspěvekod Monika M. » 07 říj 2012, 18:01

Merlin píše:Nie je mozne ze je tu trpeny len z dovodu zvysovanie navstevnosti? Viac ma trapi ze sem nepribudaju novy clenovia, to je podla mna zaciatok konca kazdeho fora...

Nezlob se na mě, ale od někoho, kdo se registroval v roce v červenci 2012, takže je tady v podstatě nový člen, to celkem sedí. :D

Thude, já ti to vysvětlím polopatě: Tohle téma je o tom, že si uživatelé přejí, abys tady už přestal spamovat a kecat do všeho. Stačí? Pravidla fóra trolling řeší zabanováním, takže by k němu mohlo klidně dojít.
Poslední dokončené:
LVG C.VI 1/32, Morane - Saulnier N
Monika M.

Příspěvekod PantherG » 07 říj 2012, 18:03

Jak že se to říká? Potrefená husa kejhá první,.....

Thude,ty IGNORANTE..... téma o Sunderladndu je už jenom POSLEDNÍ KAPKA v moři.....

Běž si radši koupit to LEGO ! ! ! !
Obrázek
PantherG

Příspěvekod El Thud » 07 říj 2012, 18:13

Jaká potrefená husa ? Sunderlanda jsem založil já, za trolla jsem označovanej taky já... Ale paní Monika je jednou z Big four, takže já ji věřím. A příště to doložím dřív, abyste viděli že jsem si to nevymyslel a nedocházelo k omylům. Případně budu některé věci psát radši na blog a diskutujte tam se mnou.
El Thud

Příspěvekod PantherG » 07 říj 2012, 18:19

Thude ty .........! ! ! sorry,nemám vhodný výraz.....

Sunderland téma...o tom řeč není...JDE O TO,ŽE KECÁŠ VŠUDE A DO VŠEHO ...a přitom ses nepředvedl NIČÍM modelářským,co by Tě případně k takovému chytrolínství opravňovalo.....

JĚ MĚ ŠUMAFUK,JESTLI DOSTANU BAN NEBO NE...ŽIL JSEM PŘED MF,BUDU I PO NĚM....

Ovšem pokud za TENHLE příspěvek budu "banován",budu si myslet o adminech svoje...a nic moc pěkného to nebude.....

HOWGH !
Obrázek
PantherG

Příspěvekod Merlin » 07 říj 2012, 18:49

Monika, prave preto ze som tu novy mam urcity odstup a na cele forum sa pozeram z ineho pohladu...

Thud, preco lezies niekde kde ta ludia nechcu, nechapem ta #-o
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť!
Napravíme tento svet, keď ho naľavíme?
Merlin

Příspěvekod Monika M. » 07 říj 2012, 19:06

To je v pořádku, já jen reagovala na to, že nepřibývají noví členové a ty jsi sám přitom registrovaný letos. Pobavilo mě to, ale v dobrém. :wink:
Poslední dokončené:
LVG C.VI 1/32, Morane - Saulnier N
Monika M.

Příspěvekod Jarda Špaček » 07 říj 2012, 21:22

El Thud píše:Jaká potrefená husa ? Sunderlanda jsem založil já, za trolla jsem označovanej taky já... Ale paní Monika je jednou z Big four, takže já ji věřím. A příště to doložím dřív, abyste viděli že jsem si to nevymyslel a nedocházelo k omylům. Případně budu některé věci psát radši na blog a diskutujte tam se mnou.

Thude, běžte si už doprčic na ten svůj blog, myslím, že míra trpělivosti s touto osobou opravdu již dávno přetekla....
Jarda Špaček

Příspěvekod komisař » 08 říj 2012, 05:40

Tak tak.
Pořád někomu radí, pořád shání nějaké podklady, vrací se k xkrát zodpovězenému dotazu leze do všech specializací a skutek utek - lepí hůř než noví členové našeho modelářského kroužku. :roll:
Snažím se ho ignorovat, ale někdy to jde jen s největší dávkou sebeovládání!
Jediné pozitivum této figurky je, že nepoužívá vulgarismy.

Monika mu to snad vysvětlila stručně a jasně. Doufám.
Petr Koliba - bývalý člen bývalého klubu KPM Apolo Kopřivnice

"Nemo me impune lacessit."
komisař

Příspěvekod Kubouš » 08 říj 2012, 06:07

Ano Petře, Monika to sice napsala stručně a jasně, ale věta "Pravidla fóra trolling řeší zabanováním, takže by k němu mohlo klidně dojít." už byla vyřčena několikrát. Bylo to skoro pokaždé, kdy docházelo k promazání a následnému zamčení trollova či jiného tématu kde se angažoval. Mě hlavně zajímá, jestli se podobná hláška bude stále otloukat dokola jako kolovrátek nebo se M4 konečně rozhodne dát mu byť třeba jen krátkodobý demonstrativní BAN. Kdysi na to upozornil Jarda Špaček, téma přirozeně kvůli nastalé hádce zmizelo v propadlišti dějin. Troll dostal varování a cca týden od něj byl klid, pak ale svoji trollovací odyseu opět spustil a s větší intenzitou než předtím.
V tématu o sunderlandu to ví než výstižně napsal Lavi a já s ním souhlasím. Nejde o to jak lepí/nelepí, nelepičů je tady víc, ale jde o to jeho neustálé poučování a montování se do věcí, u kterých to vypadá že je na ně expert ale ve skutečnosti je jen Brouk Pytlík - ukecaný a otravný. Takže kromě adminů bych rád apeloval i na samotného trolla aby si svoje jednání už laskavě uvědomil a pokusil se svou grafomanii redukovat, či případně si ji dal léčit.
Kuba Jirásek
Beep! Beep!

in progress: Antonov An-225 Mrija
Hotovo v r. 2018 - viewtopic.php?f=6&t=124977 Hotovo v r. 2019 - viewtopic.php?f=6&t=131298 Hotovo v r. 2020 - viewtopic.php?f=6&t=137559
Hotovo v r. 2021 Hotovo v r. 2022 Hotovo v r. 2023 Hotovo v r. 2024
Kubouš

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 08 říj 2012, 07:06

Kubouši, musím to říct. Thuda tady živíte vy všichni blbci co na něj reagujete! Bez obecenstva nebude ani vystupující.
Za sebe mohu říct že jsem mu jedno varování za trolling udělli, poté s zklidnil. Pokud znova začal, dostane další a pak BAN. Jednoduchý počty. Já tu nemohu být každou volnou chvíli. Pokud je tedy nějaký problém, téma, kecy atd, pošlete mě to do SZ. Když Thud uvidí že tu o něm takto mluvíme, tak se na chvilku stahne a bude klidnej. Idiot to určitě není.
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

Příspěvekod Honza Jezl » 08 říj 2012, 07:08

Zmíněného tro(t)lla jsem si dal do nepřátel a je opravdu klid. A nemám pocit, že by mi jednou jedinkrát unikl smysl nějaké diskuze. Za tu dobu jsem si nechal zobrazit jeho příspěvek jen jednou a to v tomto tématu. Když se mi diskuze prodloužila o několik stránek, v klidu jsem příspěvek zase zavřel. Doporučuji. Ideální by bylo, kdyby šlo blokovat i jím založená témata, ale to už je jen drobnost.
Honza Jezl

Další

Téma uzamknuto

Zpět na Modelforum