Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Modelforum
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Atlis moderátor

Připomínky, náměty a oznámení ohledně funkčnosti fóra.
Odeslat odpověď

Zelený Atlis- ano či ne

A) Měl by být zelený:
76
19%
A) Měl by být zelený:
76
19%
B) Neměl by být zelený :
127
31%
B) Neměl by být zelený :
127
31%

Celkem hlasů : 406

• Odpovědět s citací

Re: Atlis moderátor

Příspěvekod Lord RAHL » 03 dub 2023, 13:48

peteru píše:Definice pojmu moderator, ve smyslu profese nebo lidske cinnosti
“ Moderátor (profese) – (z ital. moderato = mírně) – ten, kdo řídí (mírní) diskusi nebo soutěž, aby neopustila rámec tématu, pravidel či slušnosti; dnes často zaměňován za konferenciéra nebo hlasatele”

Moderator nema byt odbornik na dane tema, moderator ma diskusi usmernovat a v pripade potreby tlumit vasne. To, za Atlis je odbornik na chemii, je absolutne nepodstatne. I kdyby byl nejlepsi modelar na svete, nic to v tomto pripade neznamena. Vetsina moderatoru zde na foru je temer neviditelna a pokud se zucastnuje nejake diskuse, chova se decentne a civilizovane. Atlis je uplny opak, arogantni nabob, ktery na dotazy odpovida jednim slovem a kdyz dotycny nevi, co ta odpoved znamena, tak ho posle na google. Hadky bud sam zacina, nebo se aktivne zapojuje a prileva olej do ohne, misto aby tento ohen hasil, jak by to mel z titulu administratora delat.
V nejhorsim pripade by mel moderator z titulu sve funkce klepnout diskutujici pres prsty, pokud se diskuse vymkne kontrole. To by ale Atlis musel mlatit pres ty prsty nekolikrat tydne sam sebe.

Popravdě jeho chování jsem nikdy nepochopil, jeden příklad z mnoha: Dal jsem dotaz stylem, Prosim, jaké odstíny patří na toto letadlo, podle podkladů jsem našel toto a toto, tak si myslím že je to takto, poraďte mi prosím. On dopověděl že nemám pravdu. Slušně jsem se zeptal jak tedy. A on že to je přeci jasné a nazdar. Jako tohle je buďto cíleně: 1/ honění ega 2/ trollení lidí - snaha lidi nasrat .... jinak to nechápu ... ono na dotaz odpovědět lidem že to je kravina a když vím, tak neříc proč a jak to mají udělat ... to je prostě jen důkaz nějakého velkého vnitřního problému jedince ... silně mne překvapuje, že se tu stal moderátorem ... tato zkušenost je s ním z FB fór ...
Lord RAHL

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JoseFxx » 03 dub 2023, 21:16

Další zkušenost, nevědomostí jsem napsal, že Leopard Ukrajina je Fake, jelikož jsem ho nenašel na stránce Tamiya. Na svůj omyl jsem byl upozorněn jiným modelářem i z odkazy. Než jsem napsal a odeslal omluvu za svojí chybu, Atlis si hned machroval jak to ví jen on. Příspěvky byly hned smazány. A teď když Altis psal příspěvek použil u Leopardu větu Fejkový Leopard v prodeji.
Ještě v roce 2020 administrator Martin Černý"Černoch" prohlasil o Atlisovi, že je troll, tak pak nechapu, jak se mohl stát moderatorem.
JoseFxx

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 03 dub 2023, 21:39

https://youtu.be/ZZ3UIr3h48I
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Harry77 » 04 dub 2023, 20:15

To proč Martin udělal toho náboba moderátorem ví jen on.Ale pohádce o tom, že chtěl tímto krokem tohoto samolibého jedince polepšit,snad nemůže věřit ani on sám.Něco mi tady zavání....
Harry77

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aleš R. » 04 dub 2023, 20:17

Možná si dejcháš pod nos.
Aleš R.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Harry77 » 05 dub 2023, 19:17

Tak zrovna od TEBE to teda sedí :grin: Čím to, že potrefená husa vžycky zakejhá? :|
Harry77

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Ladman » 17 dub 2023, 05:46

Je zajímavé, že anketa vyznívá jasně, ale s panem Černým to ani nehne :-(((( To fakt může být moderátor i Thud :-(((((
Stavím(spíš lepím-patlám) Osu 1:48

2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar
1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ
Mojí ctí je pravda, lež je zločin.
Petr Ladman

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Al CZ » 17 dub 2023, 21:58

Tak pozor, já na to mám dokonce školu (na moderování)a moderoval bych rád. Pokud by byl potřeba ještě jeden mod, hlásím se do služby.
Al CZ

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Zdeněk_Fabík » 17 dub 2023, 22:11

Babi se hlásí do služby. [-o<

Školu má, ohromné zkušenosti z modelaření také, vždy rád poradí, všemi respektovaný odborník, když něco napíše, tak to vždy má hlavu a patu. Škoda, že píše tak zřídka.
Jistě bude vybrán.
Zdeněk_Fabík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Al CZ » 18 dub 2023, 09:50

Moderátor NENÍ poradce. Nemusi vůbec umět lepit, stejně jako dejme tomu ředitel nemocnice nemusí být nutně lekař či ředitel muzea archeolog, moderátor moderuje (usměrňuje) diskuzi, je ve své podstatě něco jako policajt, dohlíži ba pořádek nejen v příspěvcích, ale i na fóru. To je jediná práce moderátora. Prostě hlídač veřejného pořádku toho či onoho serveru.
Al CZ

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 18 dub 2023, 10:22

Proto udělali admini kozla zahradníkem.... :-D
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Horrido » 18 dub 2023, 20:57

:)

become-internet-forum-moderator.jpeg

"Pokud přijmeme zásadu demokracie, že pitomec má stejnou cenu jako nadaný člověk, je třeba zajít o krok dále a připustit, že dva pitomci jsou lepší než jeden nadaný člověk.„ Leó Szilárd
Horrido

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Ladman » 20 dub 2023, 15:08

Renda píše:Proto udělali admini kozla zahradníkem.... :-D

Lépe to vyjádřit nelze. Jako pytlák hajným, mi napadá.
Stavím(spíš lepím-patlám) Osu 1:48

2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar
1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ
Mojí ctí je pravda, lež je zločin.
Petr Ladman

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Gloton » 23 čer 2023, 09:40

Al CZ píše:Tak pozor, já na to mám dokonce školu (na moderování)a moderoval bych rád. Pokud by byl potřeba ještě jeden mod, hlásím se do služby.

Pozor......že máš školu na moderování podnikových večírků a vesnických tancovaček, ještě zdaleka neznamená, že bys uměl moderovat forum na webu :-D
Gloton

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Modelforum