Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Modelforum
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Editácia vlastných príspevkov

Připomínky, náměty a oznámení ohledně funkčnosti fóra.
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Editácia vlastných príspevkov

Příspěvekod Erich Súňai » 30 bře 2013, 11:48

Co sa týka editácie, podla mňa ak sa to dá tak v Burze by mala ostať neobmedzená a v ostatných témach pri vlastom chlieviku neobmedzene prvý a posledný príspevok a všetky ostatné sa môžu nejako časovo ohraničiť. Ako som tak čítal celú túto tému, tak nejak takto si to predstavuje aj väčšina čo sem písala. Samozrejme najlepšie by bolo neobmedzená editácia všade, ale ak sa to už má obmedzovať, tak toto by snáď mohol byť rozumný kompromis.
Erich Súňai

• Odpovědět s citací

Příspěvekod pufo » 30 bře 2013, 11:54

Ako "mazac" odpoviem aj ja - ja som zmazal svoje prispevky z rovnakeho dovodu ako Erich Sunai, ale mne tie komenty od miestnych borcov chodili do SZ.
Co sa tyka Banu, minule som sam ziadal P.DeSeka aby mi ho dal, aby som tu na MF nespatil - ale nejak sa nic nedeje. Tak mozno sa dockam teraz a bude o jedneho mazaca menej :)
Tomáš Průša
pufo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod josee » 30 bře 2013, 12:07

Ako sa to hovorí. Trafená hus zagágala. :grin:
http://www.jokmodel.wbl.sk

Nemám problém s alkoholom, ale mám problém bez neho.
josee

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Lubomír Kerék » 30 bře 2013, 13:06

josee píše:A sakra. To som vôbec nečakal, že sa to tu tak rozbehne. Len ma to utvrdilo, že nie som sám čo sa mi nepáči na tomto fóre. Vedenie tohto fóra praktizuje staré komunistické praktiky a cenzúru - kto nesúhlasí s nami je proti nám a tým pádom tu nemá čo robiť. A ako to tu chodí, tak nepotrvá dlho a celé toto téma sa vymaže, lebo títo uplakaní a ješitní páni neznesú pravdivú kritiku o ich neschopnosti viesť toto fórum.
josee píše:Ako sa to hovorí. Trafená hus zagágala. :grin:

sorry chlape ale to je čistá paranoja skrytá pod anonymným nickom ](*,)

pufo píše:Ako "mazac" odpoviem aj ja - ja som zmazal svoje prispevky z rovnakeho dovodu ako Erich Sunai, ale mne tie komenty od miestnych borcov chodili do SZ.
Co sa tyka Banu, minule som sam ziadal P.DeSeka aby mi ho dal, aby som tu na MF nespatil - ale nejak sa nic nedeje. Tak mozno sa dockam teraz a bude o jedneho mazaca menej :)

sorry tomáš ale budem ti oponovat , podla mna je bezhlavé mazanie príspevkom činom hysterky ... , velmi fundovane si prispieval aj mne do stavebných tém a zmazaním vyše 1000 prispevkov (kua a to muselo to byt aj časovo náročné) kopu tém stratilo zmysel alebo sú vážne poškodené a tým si znehodnotil prácu aj mne a ostatným prispievatelom - uvedomuješ si to vôbec ? , ak ta niekdo naserie tak mu bud to treba povedat nahlas z plných plúc alebo čo je ešte lepšie treba ho ignorovat - to idiotov naserie najviac - a nie ničit všetko čo sa dá ... a tým myslím aj ostatných mazačov - mate gule tak sa podla toho správajte ...
Lubomír Kerék

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Gatling71 » 30 bře 2013, 13:19

Erich Súňai píše:Vďaka za ocenenie, asi si myslel toto? viewtopic.php?f=8&t=37969 ...

Ano tohle jsem myslel.
Omlouvám se za chybu v příjmení. Nemohu to opravit, nejde edit. Mohl bych napsat moderátorům "přepište prosím tohleto támhletím" případně "opravte mi prosím i/y, spletl jsem se a teď vypadám jak idiot" (čtu to po sobě třikrát a OK, vkládám příspěvek, podívám se druhý den a koukám že mi tam třeba vypadlo písmenko) ale to přeci jen není ono. Já někoho otravuju, onen s tím má práci, může dojít k nedorozumění...
Já jen aby s vaničkou nebylo vylito i dítě.
Řecko je jiný svět a když tam jste s někým koho milujete, je ještě krásnější.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Gatling71

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Modelforum