Ony ty reklamy při intenzivnějším využívání PC popadají občas samy. Flash plugin vyhodnoti že se nepřekreslují tak rychle jak by chtěl, tak sám nabídne zastavení problémových procesů a je klid.
Asi máte zase nějakou problémovou reklamu. Doma jsem zvyklý na Flashblock a tak problémy nemám, ale teď jsem na třech různých PC zjistil vytížení CPU 50-90 procent při otevření MF. Všechny PC měly Firefox 12 nebo 11 a Flash plugin poslední verzi 11.2 . Dělá to, i když zůstane otevřené jen jedno okno MF.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
A uprimne chyba neni na nasi strane. Uplne stejne jsou reseny ostatni Flash banery. Chyba je bud v tom Flashi, nebo v IE implementaci.
Proste ten odkaz, ktery tam je (koukni na zdrojaky) nefunguje nebo je nejak vyply.
Snazime se domluvit s inzerenty, ze na MF nebudou pouzivane Flash reklamy.
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Peter DeSnek píše:Snazime se domluvit s inzerenty, ze na MF nebudou pouzivane Flash reklamy.
To je pozitivní zpráva! Bude to pro ně lepší, než když je bude velké množství lidí komplet blokovat.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Jasně, o to nejde a chápu, že se do toho některým firmám nebude chtít. Ale ty reklamy dělají bordel a ne každý má doma nový počítač. A když na starších počítačích samotné jedno nebo dvě otevřená okna Modelfora samy o sobě vytěžují CPU skoro na plno a po instalaci flashblocku to klesne k nule, je to blbé.
Právě proto jsem firmám, které chtěly umístit nový banner psala, že ve vlastním zájmu v GIFu. Vyhnou se tomu, že flash si polovina lidí zablokuje a tím pádem jejich banner nevidí. S flashem jsou firmy samy proti sobě.