Arhad: bohužiaľ,nie som registrovaný na žiadnom zahraničnom fóre,neviem po anglicky.....ale ak vedia oceniť našu prácu zo zahraničia,je smutné,že ju vie oceniť len minimum domácich!!!!

Jan Pavlík píše:Filipe, Arhade, Davide a další, kteří zde prezentujete v těchto historických tématech, máte můj obdiv, za to, že se snažíte sem naprat maximum informací, poznatků z historie, jak fotografických, tak historických...o lidech, jednotkách, jednotlivých strojích atd. a ani se nedivim, že se Vám nelíbí, že jste třeba i na to sami a , že se najde jen málo lidí, kteří přispějí nebo pochválí Vaši snahu.
Ono to totiž neni tak jednoduché....rád bych třeba i někdy pomohl, ale já na to nemám...povšechný přehled samozřejmě ano, ale o takovéto rozdělení podle divizí, strojů, lidí apod. jsem se nikdy nezajímal a tak podle toho nemám ani členěný archiv....a ani mé znalosti tomu neodpovídají...takže kluci sorry. Rád se sem chodím dívat a přečíst si Vaše názory a prohlédnout si zajímavé fotografie. Držím Vám palce a nenechte se odradit...stejně na to budete dále sami pokud se nepřidá další zájemce o historii Vám podobný....já jsem jenom modelář.
Hronec Filip píše:Takže nedá mi nereagovať na príspevky typu ja sa do toho nevyznám a nechcem sem dávať somariny a pod. Ja sám som si veľa krát nie istý niektorými fotkami,ale nemám problém napísať Arhadovy,alebo Branikovy,poslať mu fotky,ktoré som našiel a poradiť sa či sú vhodné na publikovanie do danej témy. Uznávam,že nikto nepadol z neba učený,ale keď má niekto chuť sem niečo hodiť(alebo do inej témy)dá sa to riešiť aj týmto spôsobom. Keď napíšete mne,Arhadovy,Branikovy,alebo napr.Davidovy iste vás nikto nebude ignorovať a poradí,usmerní ako ďalej.....Týmto príspevkom nechcem nikoho napádať,len usmerniť ako sa to dá,a ako by mala spolupráca vypadať. Každý má vlastný archív s ktorého by iste mal čo ponúknuť aj pre ostatných,tým že sa neozve,nepomôže nikomu,ani sebe. Ja som bol ortodoxný lietadielkár,skončil som s tým iba pred pár rokmi,o technike som nemal ani páru,ale časom som sa zdokonalil,keď to ide u mňa iste by to išlo aj u iných,len treba chcieť.![]()
![]()
![]()
Arhad:sory za zasratie témy,ale musel som to napísať. A mohol by si sem takisto niečo prihodiť,nech sa pohneme ďalej,mám v zásobe ešte pekné fotočky....
Zpět na Německá technika 1939-45
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků