v tomto případě v řetězci Kianitz - Kozlau - Kozlov - VVP Libavá - seznam obcí, postižených činností - Kyjanice - křížek - tragédie v Kyjanici...
To, že si na ten křížek pamatuju, je úplně mimo - jen jsem si ověřil, že tam něco takovýho proběhlo...

Georgee píše:Pár fotek z vrakoviště v Plzni
Dolin píše:Pokud myslíš toho "kilového" Henschela tak to je totál průser,..ale je tam jen "ilustrační foto",....i když význam fotky mě celkem trošku uniká,..........někde tu ale bylo že by mohlo/mělo podle jednoho jpn. webu jít o stroj K.Knispela
PS/OT: Na jednom krásném Vomagu z roku 1942 mám tento nápis,..páč nejsem znalý místních lokací nevíte někdo KDE ? A vlastně o CO de (odtahovka??)? Mám dvě fotky (bjůtiful) ale jen tu je vidět firma.....
grympo píše:Tak se mě s největší pravděpodobností podařilo vypátrat odkud pocházejí barevné fotografie vrakoviště. Podle okolního terénu se nemůže jednat přímo o katastr města Plzně.Jsem přesvědčen,že vrakoviště se nacházelo na polích nad obcí Ejpovice (mezi Plzní a Rokycany) tzn. na hlavním ústupovém směru němců od Prahy. Bohužel se mě nepodařilo vystihnout a najít úplně to správné místo odkud to kdysi bylo foceno,ale myslím ,že fotky jsou celkem výmluvné i když je tam rozdíl 62 let...
Zpět na Německá technika 1939-45
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník