Tento způsob nominace zdá se mi poněkud nešťastným...
Body za každé ocenění jsou hezké, nicméně když se najdou správní sponzoři a ocení ty správné modely, není problém na MR protlačit slepenice, které tam kvalitativně nemají co dělat.
Randalf píše:Tento způsob nominace zdá se mi poněkud nešťastným...
Body za každé ocenění jsou hezké, nicméně když se najdou správní sponzoři a ocení ty správné modely, není problém na MR protlačit slepenice, které tam kvalitativně nemají co dělat.
peje.modely píše:Randalf píše:Tento způsob nominace zdá se mi poněkud nešťastným...
No já si myslím, že jde i o to, že modelář pojede například na šest soutěží v roce, řekněme s poměrně slušně postaveným modelem, ale na všech šesti soutěží, narazí na některé modeláře, kteří prostě staví lépe. To se může stát. Takže mu na všech soutěžích seberou body, protože vždycky skončí druhý a za to body nejsou. No a pak se stane, že ten co získal body za například kategorii IV.C buď na MR nepřijede, nebo přiveze model do jiné kategorie. A jak víme z výsledkové listiny z roku 2023, tak v této kategorii nakonec soutěžil pouze jeden model. Takže ten co soutěžit chtěl, tak nemohl a nakonec se ani neudělil titul MR, protože na to musí být tři. Tam bude ten problém.
To je to o čem jsem psal.
Renda píše:Já taky rád sbírám nominační body, baví mne to, většinou mám splněno po pár soutěžích a vím, že na mistrák nikdy nepojedu.
Renda píše:No, to asi ne.....
Já byl taky zkraje skeptický na nový systém, ale postupně jsem mu přišel na chuť a teď myslím, že by se i mohl zpřísnit.
A jak chceš zjistit, kdo má zájem jet na mistrák a kdo ne, během roku změním názor a je hotovo.
onysx píše:Myslím že někteří z Vás mají evidentně málo práce nebo starostí.
Pokud chci získávat nominační body v soutěži líbí nelíbí musím tomu upravit i výběr modelů a kategorií kam je přihlásím. Vše je opět v rukou pořadatele, stejně tak jako výsledky které zašle na svaz.
Já jsem jenom psal, že pokud jsou speciálky dle pravidel, jednou z možností nominace, tak by mělo být povinností pro pořadatele, takovou speciálku přijmout a odeslat na svaz ve výsledkové listině.
Pokud jsou v propozicích k soutěži vyjmenovaných všechny speciálky tak dle uvedených výsledků jsou body přiřazeny. Co v tom neustále hledáte za problém?
Já jsem nepsal, že jsem výsledky za speciálky neodeslal. Já ne.
Pokud se chcete zúčastnit MČR v kategorii která není moc běžná-třeba lodě, tak musíte holt sjezdit soutěže kde ta kategorie vyhlášena je. A řeči o tom že cenu ziskal Pepík co není členem svazu a Karel který je utřel hubu si nechte jinam.
Pohár ať si Pepík nechá, ale body by měl získat člen svazu. Ale pokud si někdo myslí, že nečlen má odebírat body pro nominaci kam nemá přístup, tak prosím, já to respektuji.
Neustále se rozšiřuje množství akcí pořádaných ve spolupráci aby byla co největší šance pro modeláře body získat.
A na rovinu říkám že už mně dost vytáčí ty řeči o já na bráchu,brácha na mně
To si musí každý přebrat sám, to já neřeším.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků