Pro všechny předsedy klubů registrovaných v SMČR - pro letošní konec roku už nevyplňujte Excelovskou tabulku s členskou základnou. Elektronická registrace členské základny už se testuje a ke konci roku by snad měla být už plně funkční. Měl jsem možnost otestovat a je to (minimálně co se základní registrace členstva týká) jednoduché, přehledné a intuitivní. Za mě jednoznačně palec nahoru a vzhůru do jednadvacátého století...
My, co pravidelně sledujeme web SMČR již tušíme, ale čekal bych, že podobně důležitá informace se bude ze strany SMČR sdílet předsedům též emailem. Ne všichni navštěvují web Svazu pravidelně a ne všichni chodí na Forum.
A s tím stoletím bych byl také opatrný – již máme skoro celou jeho první čtvrtinu za sebou…
Včera jsem měl možnost otestovat placení známek a je to s návodem od Tomáše Ciniburka záležitost na dvě minuty a asi pět kliků. V nejbližších dnech by mělo být spuštěno na ostro, předsedům přijde mail s přihlašovacími údaji.
Ještě doplním, že po připsání platby se automaticky druhý den ve 2:00 hodin ráno vygeneruje potvrzení do mailu a je na rok hotovo. Z elektronické evidence pak půjde v případě potřeby generovat průkazky v pdf, ale pokud jsem dobře pochopil, tak třeba na mistrák už se to automaticky odkontroluje ze systému, takže už žádné shánění známek na poslední chvíli a zapomínání průkazek.
Ahoj. Asi jsem debil nebo nevím. Přečetl jsem si návod a snad i pochopil. Nicméně jsem se nedostal k možnosti označit členy v soupisce a dát platbu známek. Koukám na to v telefonu. Beru to tak že když se přihlásím tak se mi zobrazí soupiska členů a nemusím tedy již nic znovu vyplňovat, stejně tak informace o klubu. Pokud je to jinak budu rád za vysvětlení. Díky
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Romane v telefonu jsem to nezkoušel, ale jinak pokud vidíš seznam členů, tak si jen zkontroluj, jestli je kompletní (mě třeba jeden člověk vypadl, protože měl chybu v rodném čísle a musel jsem ho zadat znovu) a jsi na dobré cestě. Před jménem má každý člen čtvereček k zaškrtnutí a jeden je i v hlavičce tabulky, tím označíš rovnou všechny členy. pak už jen vybereš dole akci - zaplacení sezóny 2023. Možná napoprvé určitě lepší zkusit to přes počítač.
Ok. Díky Pavle za potvrzení postupu. Na telefonu mám právě jen před každým jménem pouze kolečko s třeba JZ nebo RP a žádný čtvereček pro zaškrtnutí. Proto se ptám. Udělám to přes PC a bude.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard