Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ SMCR- IPMSCZE
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Změna formátu Mistrovství republiky

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Změna formátu Mistrovství republiky

Příspěvekod NewCaddy » 15 pro 2024, 10:48

Martin Černý 'Černoch' píše:Řešil jsem letos stejný případ u dcery a odpověď od Petra byla - Ne. Což chápu a je to správně dle regulí. Narychlo jsem dělal registraci před Edayiem a dcera se snažila si vysoutezit body. Povedlo se. Tohle fakt musí řešit vedoucí /rodiče zavčasu, ne si vzpomenout v prosinci.
Budeš asi rozladěn Petře, ale regule jsou regule. Body se započítávají jen těm, kdo má platnou registraci v době získání bodů. To je fér.

Dík Martine, s Petrem jsem se spojil, odpověděl mi. Nemám důvod k rozladění. Jen jako předseda klubu a vedoucí našeho Junior Teamu jsem mezičlánkem mezi členy a svazem, tak jsem měl povinnost se zeptat.
Petr "Caddy" Dorda - KPM 2.ZO AVZO Karviná - č.404 www.kpmkarvina.wz.cz

13.dubna 2024 - Model Show Karviná 2024
- Mezinárodní soutěžní výstava plastikových a papírových modelářů
- bodovací a show soutěž plastikových i papírových modelů
- doprovodný program
Obrázek
NewCaddy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod peje.modely » 15 pro 2024, 20:14

To máte dobrý, mě neodpoví vůbec :(
peje.modely

• Odpovědět s citací

Příspěvekod švihy » 16 pro 2024, 08:36

[quote="Petr3342"]Zdravím svazové kolegy.
Téměř dva roky sbíráme body pro postup na MČR, nastal čas vyhodnotit co funguje dobře, a co méně dobře, a pokusit se systém vylepšit.
Představu předsednictva jsem vysvětloval na zářijovém MČR dospělých, a následně rozeslal dotaz o názory na čtyřiačtyřicet předsedů klubů s účastí plastikových modelářů.
Odpovědí dorazilo pět... ano 5... a z nich jen dvě komplexní, a jen jedna opravdu důsledně zpracovaná ( opravdu díky, kolegové z Vyškova ;-I ).
Plánovali jsme udělat v systému větší změny, zjednoznačnit ho, zpřehlednit... evidentně o to není v členské základně zájem a současný systém téměř všem vyhovuje.
Tak tedy víceméně jen úpravy nutné pro snadné a přesnější zpracování výsledných dat.

Takže náš předseda nereagoval :-(
Aktuálně se probouzím z modelářské letargie :-)
Ve stavbě: úžasnosti z Warhammer 40000.
V přípravě: Asi 20 lodí :-)
Dostaven: hodně všeho možného
https://www.facebook.com/Plastic-Model- ... 4238679552
švihy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod peje.modely » 21 pro 2024, 19:48

Petr3342 píše:Zdravím svazové kolegy.
Téměř dva roky sbíráme body pro postup na MČR, nastal čas vyhodnotit co funguje dobře, a co méně dobře, a pokusit se systém vylepšit.
Představu předsednictva jsem vysvětloval na zářijovém MČR dospělých, a následně rozeslal dotaz o názory na čtyřiačtyřicet předsedů klubů s účastí plastikových modelářů.
Odpovědí dorazilo pět... ano 5... a z nich jen dvě komplexní, a jen jedna opravdu důsledně zpracovaná ( opravdu díky, kolegové z Vyškova ;-I ).
Plánovali jsme udělat v systému větší změny, zjednoznačnit ho, zpřehlednit... evidentně o to není v členské základně zájem a současný systém téměř všem vyhovuje.
Tak tedy víceméně jen úpravy nutné pro snadné a přesnější zpracování výsledných dat.

Pro ty, kdo ani tohle nechtějí číst, je tu krátký souhrn změn...
1) akce MUSÍ být oznámena předsednictvu k zápisu do kalendáře minimálně 90 dní před konáním (letos, pro ty kteří už nestíhají, samozřejmě platí výjimka)
2) MUSÍ být použit Portál soutěží v plastikovém modelářství, dostupný na adrese https://contests.ipmscz.eu/index.php (bude finančně podporován svazem)
3) předsednictvo MUSÍ vydat výsledky nominací a nový požadavek na další rok už do 10.1. (umožňuje používání předepsaného systému)
4) kategorie za něž se přidělují body MUSÍ být přístupné k přihlášení pro všechny členy svazu s omezením maximálně věkovým (samozřejmně neplatí pro samotné MČR)

Nový předpis je v příloze a platným se stává od 1.1.2025.

Tak jsem si přečetl přílohu pod názvem ,,Postupoví a hodnotící systém Mistrovství České republiky v plastikovém modelářství 2025,, a opět jsem zjistil že informace jsou neúplné.
Je v předsednictvu někdo, kdo dokáže pravidla sepsat a uveřejnit jako celek?
peje.modely

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na SMCR- IPMSCZE