Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ SMCR- IPMSCZE
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Konference SMČR- IPMSCZE

Odeslat odpověď
Příspěvků: 1201 • Stránka 70 z 81 • 1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 81
  • Odpovědět s citací

Re: Konference SMČR- IPMSCZE

Příspěvekod Randalf » 01 bře 2018, 08:54

Ve zveřejněném programu žádné vystoupení hostů není a vystoupit má STÁVAJÍCÍ předsednictvo, takže pokud ten dědek bude chtít něco dřistat, může pouze po schválení změny programu, jinak poslat expers dobrusele!
Roman Randalf Kresta
Beskyd model kitshow
Randalf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod síra » 01 bře 2018, 09:22

Nechtěl jsem se k tomu tady již vyjadřovat, ale to jak se tu Vlasta prezentuje mi připadá jako nehodné člověka, který je ještě stále předsedou plastikářské sekce.
Já osobně v jeho počínání spatřuji porušení povinností člena SMČR, jelikož podle stanov je každý člen povinen jednat ve prospěch SMČR. A přiznejme si, že plno lidí je jeho jednáním dost otráveno a celá řada klubů opustila SMČR díky situaci vzniklé za jeho působení ve funkci. Dobrému jménu SMČR také nepřispěla situace kolem průtahů a dohadů kolem financování MČR mládeže, která se veřejně řešila i zde. Čímž se dostávám i k finančním nejasnostem uvedeným v rezignaci předsednictva ve kterých lze spatřovat další porušení stanov, jelikož mezi další povinnosti člena SMČR patří i to, že je povinen hospodárně zacházet se svěřeným majetkem a finančními prostředky SMČR.
Můj názor je tedy ten, že ze strany Vlasty došlo k závažnému porušení stanov či jiných svazových norem, modelářské či společenské morálky nebo obecných norem a na základě toho měl být, opět podle stanov, vyloučen ze SMČR a celá věc měla být předána PČR.

Je mi jasný, že Vlasta bude na tento můj příspěvek reagovat způsobem, který tu již mnohokrát předvedl, ale ruku na srdce. Tobě opravdu chybí jakákoliv sebereflexe. Já neříkám, že vše co jsi udělal je špatné, ale bohužel celkový výsledek tvého působení ve funkci je mizerný a za vzniklou situaci si můžeš sám. A pokud se potvrdí podezření kolem financování různých neexistujících školení apod, tak to jen potvrdí to, co jsem uvedl výše.
http://buncmodelling.blogspot.com/
https://picasaweb.google.com/1071974498 ... Modelling#
http://sira4666.rajce.idnes.cz/patlama_patlama/#album
síra

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 01 bře 2018, 09:46

Přesně tak, tohle už měla dávno vyšetřit Policie na podnět rezignujících členů. Psal jsem to už předtím, to že předseda porušil stanovy a kope kolem sebe je dost pádný důkaz o tom, že nemá svědomí čisté.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod vlastabárta » 01 bře 2018, 15:56

SvH píše:Pánové plastikoví modeláři,

vidíte jak se kdo projevuje, co dělá a co dělal. V sobotu budete volit svého předsedu na další 4 roky. Máte na sebe kontakty a tak se předem domluvte na jednotném kandidátovi. Nespoléhejte se na to, že " toto přece musí každý vidět, toto nejde volit..." ! Opravdu na to nespoléhejte, mlčící většina je překvapivě velká a změnu volit nebude. Buď proto, že si tu změnu nedovede představit anebo proto, že ze stávající situace má nějaký prospěch. Není podstatné jaký...
Taky počítejte s tím, že spousta modelářů-delegátů se nevyskytuje na diskuzních fórech, nečte web SMČR, neví co se děje, nezajímá se... a bude volit současný stav podle hesla "vždyť to není zas tak špatné... a slíbili nám zase nějaké peníze na..."

Na konferenci bude s vysokou pravděpodobností p.Navrátil jako host.... jenže jako host, tedy že přednese příspěvek, poděkuje za spolupráci a sedne si do kouta, tak se chovat nebude... bude to spíš vypadat jako by konferenci řídil on, jako by dosud byl předsedou a tajemníkem SMČR. Pozor na to a buďte připraveni!!!

Je to na vás... v sobotu večer brečet "že jste mysleli že..." bude pozdě. Jaké si to uděláte takové to budete mít další 4 roky.
Držím vám palce ať zvolíte správně.

Co mi to jen připomíná :?: :?: :?: únorové provolání Klémy ??
volby.jpg

Víš, když už nemáš koule se tady pod svá slova podepsat jako chlap, mám pro tebe jednoduchou radu, nepiš..
vlastabárta

• Odpovědět s citací

Příspěvekod vlastabárta » 01 bře 2018, 16:03

Víš Mariane, vystupuji tady zde tak jak si někteří zaslouží, nejsem z těch na které se zadupe a oni stojí poslušně v koutě. To o hospodaření SMČR, víš ono je to trochu jinak než jak se tady vzrušeně, ve stylu novin Blesk, psalo. Prostě kdo chce věří, kdo ne, tomu není pomoci, bohužel.
Naposledy upravil Marder dne 02 bře 2018, 07:47, celkově upraveno 1
Důvod: Odstraněna citace
vlastabárta

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr3342 » 01 bře 2018, 16:19

vlastabárta píše:To o hospodaření SMČR, víš ono je to trochu jinak než jak se tady vzrušeně, ve stylu novin Blesk, psalo.

Hele VLASTÍKU a jak to tedy s tím hospodařením je? Ptáme se tady na to už drahnou dobu a když nám to tajíš, nemůžeš se divit, že si domýšlíme ty nejhorší varianty.... :grin:

vlastabárta píše:Prostě kdo chce věří, kdo ne, tomu není pomoci, bohužel.

tohle slýcháme z Vatikánu... a potom dodají ještě něco o bráně pekelné...

no jo... jsi se tuhle oháněl latinou.... :grin:
hele to je hezký letadlo... co že to je???.... no jo... Spitfire

Obrázek
Petr3342

• Odpovědět s citací

Příspěvekod vlastabárta » 01 bře 2018, 17:27

Ty jsi v podstatě jak kolovrátek a máš asi pocit, že máš pravdu a že to co tady píšeš je to co chtějí ostatní slyšet. Že ti za to tleskají a děkují, plácají tě po rameni. Péťo děkujeme ti, líp bychom to neřekli. Já ti tu iluzi brát nebudu ono se to v sobotu rozmotá.
A proč to neřeším tady, jak tak sugestivně a s posměchem ke mě vytrvale píšeš, víš tohle je veřejné fórum a některé věci se prostě veřejně neřeší, to by jsi snad vědět mohl. V sobotu to bude jiné, bude to plénum členů, tam se bude moci hovořit o všem možném.
Naposledy upravil Marder dne 01 bře 2018, 22:09, celkově upraveno 1
vlastabárta

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr3342 » 01 bře 2018, 17:51

Super VLASTÍKU... tak si hlavně vezmi dostatek podkladů, abychom místo odpovědí neslyšeli jen výmluvy, že se to teprve musí zjistit... dotazů tady padlo dost, není problém se tedy na odpovědi na ně připravit :wink:

Obrázek
Petr3342

• Odpovědět s citací

Příspěvekod vlastabárta » 01 bře 2018, 18:01

...opravdu ?? Petře a kdo vlastně jsi ? soudce ?
Myslím, že jsi v podstatě tak trochu blázen, místní grafoman, pisálek a komentátor všeho, ten co si myslí, že bez jeho aktivit se ostatní prostě neobejdou.
To co si já vezmu nebo nevezmu v sobotu je jen na mě.
Naposledy upravil Marder dne 01 bře 2018, 22:10, celkově upraveno 1
vlastabárta

• Odpovědět s citací

Příspěvekod msob » 01 bře 2018, 19:07

Týýjo to je hustýýýý :grin: :grin: :grin:

Ale tož soudruhu Bárto.... člen SMČR, dokonce přímo člen sekce, které předsedáte, Vás přímo vyzval, ať se připravíte na naprosto konkrétní dotaz, který Vám hodlá položit na konferenci a Vy na něj, že je blázen, grafoman, pisálek a soudce??? A navrch napsat, že si vezmete to, co Vy uznáte za vhodné - tedy že mu třeba neodpovíte?? No co na to říct - toto je opětovné porušení stanov z Vaší strany!!! Ale už mě to nepřekvapuje - schvalování stanov byla taky jedna z oblastí, na kterou padaly dotazy a nebyly dosud zodpovězeny...

P.S. A že se něco neprobírá veřejně - no jistě... většinou to, co zavání že? :)
P.P.S. Ještě jedna věc - psal jste, že jste byl za socíků vyhozen z práce - pokud jste dělal to, co předvádíte teď jako předseda plastikářů, tak se ale vůbec nedivím :)

Přeji hezký den.

M.
Naposledy upravil Marder dne 01 bře 2018, 22:10, celkově upraveno 1
msob

• Odpovědět s citací

Příspěvekod vlastabárta » 01 bře 2018, 20:21

..no víš, ty tvoje "názory a postřehy" jsou mi u zádele...

já vím chtěl bys bejt slavnej
https://www.youtube.com/watch?v=qI5UnpzJuRA
reportáž z roku 2011, hmm

A věci z vašeho zaniklého s.r.o. jste taky probírali někde na fóru ? veřejně ?
.. a to za socíku, odmítl jsem vstoupit do strany, místo bylo tabulkové pro soudruha, takže jsem letěl..

A hezkej den mi přát nemusíš
Naposledy upravil Marder dne 01 bře 2018, 22:11, celkově upraveno 1
vlastabárta

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr3342 » 01 bře 2018, 20:32

VLASTÍKU.... kdyby ty jsi tolik energie, co dáváš do hledání kompra na oponenty, věnoval své práci v SMČR, to by to vzkvétalo, to by třeba ani kluby ze svazu neodcházely.....

Obrázek
Petr3342

• Odpovědět s citací

Příspěvekod vlastabárta » 01 bře 2018, 21:30

Opět jsi se netrefil, to mi přišlo v mailu, patrně od fanoška msob... tak proč mu nezvýšit sledovanost..
A hledat komprum na oponenty nemusím, nemám to zapotřebí.
Časem to pochopíš taky 8-)
Naposledy upravil Marder dne 01 bře 2018, 22:12, celkově upraveno 1
vlastabárta

• Odpovědět s citací

Příspěvekod msob » 01 bře 2018, 22:06

.Dobrýýý... :grin: :grin: :grin: :grin: tak se ptejte, co by Vás zajímalo - klidně odpovím - jak k reportáži, tak k zaniklé firmě :) Nemám s tím problém, protože není co skrývat a proč mlžit... Na rozdíl od Vás, soudruhu...

Mimochodem - jak to tedy bylo s těmi stanovami??? Odpověď pořád nic... a to se prosím neptám na finance na MiČR :grin: :grin: :grin:

P.S. jojo... tabulkové místo pro soudruha.. jasně.. po válce se taky vyrojila spousta partyzánů, jako po listopadu 1989 disidentů... Vám už, soudruhu, nejde věřit ani ten "dobrý den" :)
P.P.S. ten mail - ten přišel od TomasC? Pokud tedy skutečně nějaký přišel... Ale ani bych se nedivil.. taky má docela dost másla na hlavě :)
Naposledy upravil Marder dne 01 bře 2018, 22:13, celkově upraveno 1
msob

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marder » 01 bře 2018, 22:16

Dop....., to se nedakážete domlouvat bez citací. Přečtěte si "Závazná pravidla".
Montážní linka a lakovna:
Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499
Hotovo:
Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Marder

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 1201 • Stránka 70 z 81 • 1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 81

Zpět na SMCR- IPMSCZE