Na základě soutěžních výsledků rozhodlo předsednictvo IPMSCZE o udělení divoké karty pro účast na letošním ročníku Mistrovství republiky mládeže. V přihlašovacím systému Luboše Kuny (https://contests.ipmscz.eu/index.php) mají v tuto chvíli již nastaven přístup k přihlášení na tuto akci. Zároveň všichni níže zmínění obdrželi informační email.
Liberecká výprava dorazila šťastně domů a chtěl bych tímto ještě jednou poděkovat všem rozhodčím, kteří obětovali svůj volný čas a přiložili ruku k dílu při hodnocení modelů naší mládeže, pořadatelskému teamu za skvělou organizaci a samozřejmě Kuna teamu, který to akci od akce dotahuje k naprosté dokonalosti. A samozřejmě gratulace všem úspěšným mladým modelářským nadějím.
Trochu mě u tebe uniká smysl. Být jsi tam nebyl, svěřence jsi tam taky neměl, ptáš se z nějakého důvodu? Ty co to zajímalo tam byli namístě. Možná by tu výsledky měly být, ale to je vidět poslední dobou tak nějak u vícero soutěží. Spoléhá se, že je to u Luboše a přestávají se výsledky dávat do témat. Asi začíná nová éra.
Nic o uzavřené skupině jsem nenapsal Robe. Já třeba čekal, že budeš třeba v nějaký komisi jako předloni. Ted už víš kde výsledky najít, můžeš se podívat. Byl to krásný mistrák, kvalitní modely a doufám že za rok at to bude kdekoliv to bude ještě lepší.
Netušil jsem že je to takový problém. Čekat na stránce Modelforum-SMČR-IPMSCR-Mistrovství ČR mládeže14.6.2025 Rychval výsledkovou listinu, bylo z mé strany úplně mimo. Tak se omlouvám teda.