Skvele organizacne zvladnute podujatie, spickova registracia, vyborne svetelne podmienky, kopec peknych modelov... to je presne to, co u mna robi sutaz kvalitnou... Neostava nic ine, len organizatorom pogratulovat k super akcii a tesit sa na dalsi rocnik...
Připojuji se s poděkováním za akci. Co se parkování týče, po vyložení modelů jsem přeparkoval a v ulici vedle školy bylo místa dost. Připojuji též nějaké fotky
Ako modelár môžem povedať, že som si na na Panterse pošmákol. Gratulujem organizátorom za to, ako túto súťaž pripravili a zorganizovali. Myslím že v prípade tejto súťaže, sa dá smelo hovoriť ako o jednom z vrcholov modelárskej sezóny . Dúfam že to bude ludí okolo Panters cupu ešte dlho baviť , aby sa tam mohla modelárska obec schádzať!!!!
I já chci poděkovat za fajn sobotu včetně afterparty, tam zejména Vládíkovi Seidlovi a ostatním spolustolovníkům za milou společnost. Opravdu jedna z nej akcí roku.
Taky se přidávám s poděkování pořadatelům za tuto parádní akci. Pár mých dojmů: modely - proti loňsku subjektivně více modelů, bylo jich fakt hodně a ve velmi dobré kvalitě. Parkování - po předloňském zablokování mého auta (díky za objasnění termínu "prosecká strkačka", to jsem netušil parkuji dále, ke škole už vůbec nejezdím. Hovado, co zablokuje úzký průjezd se bohužel asi vždy najde. Smrady (lidi, jídlo?) - mi zásadně nevadily, soustředil jsem se spíš na modely. Je pravda, že hlavně během dopoledne byla ve výstavním prostoru hlava na hlavě. Lidské tělo produkuje výkon 100W (jak víme z Matrixu takže se prostor rychle vytopil. Přidávám pár fotek.
Přílohy
před polednem
Martin Sporka ...all those moments will be lost like tears in rain...
http://lukofan.rajce.idnes.cz/ ... v odkazu fotky ze soutěží, ze sobotního PantherCupu a doplnil jsem i únorový DC-Minimax. Velký DÍKY pořadatelům za parádní akce!!! Nashle, třeba i na našem CL-Modelshow 11.dubna. Čus LuKo