Moc děkuji za tradičně prima akci a myslím, že mluvím i za ostatní Hanáky. Pohodička, klídek, legrace. I když jsem nesoutěžil, užil jsem si to moooc kluci Žamberečtí. Jsem rád, že jsme mohli pokecat. I bašta byla moooc dobrá a pěkně jsem se nacpal až se mi boule za ušima dělali. Jen mě tak napadá, zda jíst divočáka ve vašem případě kluci nehraničí s kanibalismem. Všem do Žamberka patří velký dík za nádhernou tečku modelářské sezóny.
To, že jste paranoik, ještě neznamená, že po Vás někdo nejde!
Také jsem letos vyrazil poprvé a byl příjemně překvapen krásným prostředím. Dobroty z hospody, jo to byla výborná záležitost. K tomu pěkné modely, něco nakoupeno a vůbec celé je to moc pohodová akce.
Letos mám fakt dobrý pocit, spousta lidí, pěkných modelů i návštěvníků Přes své povinosti jsem měl čas i na pokec se starými i novými kolegy a kamarády A hlavně, bylo zase víc autařů a to velmi Děkuji Přidávám zatím jen pár fotek :
Velké díky partě El Presidenta.Pánové bylo mi ctí, díky za další SUPER AKCI u Vás,opět příjemně strávená sobota. Těším se na další ročník. Takže EL.PRESIDENTO a OSTATNÍ KAŇÓŘI ještě jednou dík a příští rok naviděnou.
Byl jsem letos poprvé a musím žambereckým vyseknout velkou poklonu. Moc pěkná a pohodová akce, na kterou se člověk rád vrátí. Perfektní jídlo hned u nosu, prodejců akorát, modelů také, že si člověk projde úplně vše. Vše probíhalo v klidu, v pohodě, žádný stres. Za rok se budu opět těšit.
Fotek moc nemám, už na soutěžích tolik nefotím, víceméně si dělám jen dokumentaci vlastních modelů, abych věděl, co nemám další rok brát, takže ostatních modelů mám jen poskrovnu. Tak snad někdo jiný dá více.